همه ی اینا که به کنار میام اینجا که حال تو رو بگیرم
اشکت رو در بیارم و توی مخت فرو کنم که به تو ربطی نداره
مردم وکیل وصی نمیخوان من اگه بخوام خودم با آقای حسینی کنار میام
ولی تو برو فکری به حال خودت کن که بد جوری جوش آوردی سرویست هم که امروز از
سرور حذف کردم تا باشی که غلط زیادی نکنی برو ایمیلت رو چک کن تا بفهمی
پسر جان اصلا میدونی من کی هستم و خودت کی هستی؟
باشه شما برو حق السکوتت را پرداخت کن شاید بقیه ساکت شدند و دیگه از نطق های با ارزش شما اینجا چیزی نگفتند.

کدوم سرویس؟توهم زدی پسرم؟؟؟از روزی که فهمیدم شما جز اینکه مثلا خودتون را زرنگ فرض کردید و قصد کلاهبرداری از همه دارید من اصلا به سرویسی از شرکت شما وارد نشدم .حتی سرویس جدید که ارسال کردید بعد از چند روز .شما که انقدر سایر مشتری ها را تهدید میکنی که سرویس را مانیتور میکنید تا به کسی واگذار نشود .خوب سرویس بنده را چک کنید تا بفهمید اصلا به جز روز اول بنده با ریموت یا هر چیزی به این وی پی اس کانکت شدم یا خیر
مثلا الان با حرص تمام این پست را ارسال کردید .فکر کردید بنده هم برای یک وی پی اس مثل.... اینجا از شما "عذر خواهی" میکنم؟؟؟؟نه پسرم .وی پی اس که هیچ اگر بحث یک دیتا سنتر هم بود در مقابل کلاهبرداری چون شما خبری نبود .شما حتی با تمام مدارک حاضر به قبول اشتباه خودتون در کلاهبرداری از مشتریان و دروغ و باج خواهی اعتراف نکردید.
سرویس حذف شد؟
در ضمن متذکر بشم به صورت کاملا جدی تنها به خاطر سن و سال کم و شرایط شما از برخی چیز ها گذشت کرده بودم.مراقب کلمه به کلمه صحبت هایی که میکنید باشید.چون همیشه همه ی صحبت ها از پشت سیستم تبادل نمی شود !