سلام
میدونم ممکنه این پست تکراری باشه (عذرخواهی)
* لطفا دوستانی که تجربه دارن جواب بدن:
بهترین فروشگاه ساز موجود رو معرفی کنین!
همه مثل من توو کف یه چیزی مثل دیجی کالا هستن، ولی تا حالا چیزی که جالب باشه پیدا نکردم!
سلام
میدونم ممکنه این پست تکراری باشه (عذرخواهی)
* لطفا دوستانی که تجربه دارن جواب بدن:
بهترین فروشگاه ساز موجود رو معرفی کنین!
همه مثل من توو کف یه چیزی مثل دیجی کالا هستن، ولی تا حالا چیزی که جالب باشه پیدا نکردم!
این موجوده shop.majidonline.com
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
به نظر من مارکت ساز طلایی بهترین هستش هم از نظر ساپورت هم ماژول های و قالب های موجود
درسته مارکت ساز نسخه رایگان هم داره اتفاقا....
MarketSaz |
اما نسخه طلایی رو یواشکی از تو پی سی ول دانلود کن
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
سلام
:: Towse'e Saman Information Technology :: payware
طراحی سایت، فروشگاه ساز ، طراحی وب سایت | HAM3D.net ham3d
اگر سوالی بود خوشحال میشم جواب بدم
دوسته گرام
بهترین کار استفاده از سیستم های اوپن سورس هست تمامی این اسکریپت هایی که بچه ها معرفی کرده هستن باگ دارن اگر نداشتن اینقدر راحت تو سایتهای فارسی برای دانلود نمیزاشتن!!
به نظرم نسخه ی پرستاشاپ یا مجنتو پارسی رو دانلودشون کن روی لوکال خوب نگاه کن
اگر ماژول خرید آنلاین می خوایی براشون من آشنا دارم می تونه برات نصب کنه یا هر ماژوله دیگه
متاسفانه اسکریپت فروشگاه ساز خوبی که هم سئوی خوب هم امنیت خوب و هم لود خود و هم دیزاین خوب!! داشته باشه توی اسکریپت های ایرانی دیده نمیشه سرچ کن توی گوگل "ورچین" دیزاین و ابزارشو ببین کف کننده می باشد دی: با مجنتو هست روش دیزاین کردن
یه کم هم سرچ کن دستم خسته شد دی:
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
در صورتی که سرویس خرید پستی دارید ، من استفاده از وردپرس با قالب فروشگاهی را پیشنهاد میکنم .
من پرستاشاپ رو پیشنهاد میکنم
چون متن بازه و ماژول های زیادی هم داره و خیلی هاش رو هم خودت میتونی از سایت اصلیش بگیری و ترجمه کنی.
لینک دانلود از سایت پشتیبان فارسی
نظرتون رایج به :
مارکت ساز نسخه حرفه ای: 198,000 تومان
و هم چنین نظرتون در مورد فروشگاه پی سی دکتر که برپایه جوملاست چیه؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)