سلام دوستان.
بنده نیاز فوری به لایسنس Litespeed وی پی اس دارم. اگر کسی قادر به تهیه است فوری اطلاع دهد.
سلام دوستان.
بنده نیاز فوری به لایسنس Litespeed وی پی اس دارم. اگر کسی قادر به تهیه است فوری اطلاع دهد.
فقط ميخوايد براتون خريد بشد؟
يا نصب و راه اندازي و كانفيگ هم ميخوايد؟
17500تومن
پ.ن / شما که خودتون کارت قانونی و فیزیکی صادر میکردید نمیتونید پرداخت انجام بدید!! آخه میدونی مشکل کجاست مشکل اینجاست که اگه از لایت اسپید بخوایی خرید کنی باید حتما پی پال وریفای شده باشه! اگه از طریق دیگه ایی پرداخت کنید باید با خودتون و کارتتون رو وریفای کنید!!!
ویرایش توسط s.w.a.t : February 21st, 2011 در ساعت 15:40
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
پرداخت را میتونم براتون انجام بدم
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوست عزیز
1- ممنون از آفرتون لطفا لینک مستقیم خرید رو بدید تا پرداخت کنم.
2- بنده حساب پی پل و مسترکارت 100% وریفای دارم ولی آی پی اختصاصیم بخاطر مسائل کنونی ایران کار نمی کنند.
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
لطفا قیمت را اعلام فرمایید هم چنین مدت تحویل
هر دلار 1200
3000 کارمزد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)