سلام
در قسمت ثبت نام سایت من کد امنیتی وجود داره من چجوری می تونم این امکان اگر اشتباه نکم gd رو فعال کنم برای پنل kloxo؟
سلام
در قسمت ثبت نام سایت من کد امنیتی وجود داره من چجوری می تونم این امکان اگر اشتباه نکم gd رو فعال کنم برای پنل kloxo؟
ویرایش توسط kavir : February 21st, 2011 در ساعت 13:42
Gd را باید نصب بفرمایید
اموزش هست توی انجمن
سرچ بفرماید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
نصب gd فرق نداره با چه پنلی باشه برای من kloxo هست
نه فرقی نمیکنه
از سی پنل قسمت ایزی اپاچی میشه نصب کرد توی کلوکسو بسته سورس را بگیرید و کامپایل کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
,وقتی این دستور رو میزنم
yum install php-gd
این ارور رو میده
کد:
Loaded plugins: fastestmirror
Loading mirror speeds from cached hostfile
* addons: centosz3.centos.org
* base: centosu.centos.org
* extras: centosf.centos.org
* updates: centosy3.centos.org
addons | 951 B 00:00
base | 2.1 kB 00:00
extras | 1.1 kB 00:00
updates | 1.9 kB 00:00
Excluding Packages in global exclude list
Finished
Setting up Install Process
No package php-gd available.
Nothing to do
توی مخازن lxlabs به نام lx-zend هست اگر اشتباه نکنم
باید با چه دستوری این کار رو بکنم
کد:yum clean all yum install php-gd
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
الان این عکس رو نگاه کنید درست داره داره انجام میده
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
الان تموم شد ولی هنوز کد امنیتی من باز نشده
از داخل اسکریپتی که استفاده میکنید باید فعال باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)