سلام به همه دوستان
ایجا کسی میتونه کمک کنه برای تنظیم دایرکت ارمین
سلام به همه دوستان
ایجا کسی میتونه کمک کنه برای تنظیم دایرکت ارمین
مثلا چه تنظیمی؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام
من دایرکت ادمین رو به تازگی نصب کردم و می خوام تنظیمات اولیه رو انجام بدم مثل تنظیمات پلنهای مختلف - نصب skin - تنظیمات dns -
اینها که موارد مبتدی هستند و خیلی ساده
با یک سرچ کوچک هم میتونید مشکلاتتون را حل کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
از این مطلب استفاده کنید . موفق باشید
http://www.webhostingtalk.ir/f91/13150/
سلام روز بخیر ..
آقا من از یک شرکتی سرور گرفتم و روش مجازی سازی انجامدادم ..
یک vps هم برای هاست دروست کردم که لایسنس direct admin ham gerefdam .. من فکر می کردم برام centos 5.5 32 bit رو نصب می کنن و آماده بهم تحویل میدن اما فقط یک لینک با یوزر و لایسنس به من دادن .. من باید چی کار کنم .. لطفا منو راهنمایی کنید ..
کسی می تونه اینو واسم راه بندازه ؟
ویرایش توسط emadjan : February 17th, 2011 در ساعت 09:12
باید da رو نصب کنید .ن .. من باید چی کار کنم .. لطفا منو راهنمایی کنید ..
کسی می تونه اینو واسم راه بندازه ؟
توی فروم سرچ کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام من دارم Packages برای دایرکت ادمین ثبت می کنم ..
1- Domain Pointers - Mailing Lists - AutoResponders
و اینکه به این گزینه ها دسترسی داشته باشند یا نه
Anonymous Ftp Accounts
CGI Access
PHP Access
SpamAssassin
Catch-All E-mail
SSL Access
SSH Access
Cron Jobs
System Info
DNS Control
Suspend At Limit
yes
yes
yes
yes
yes
yes
no
yes
yes
yes
yes or no اخری بستگی به میل خودتون داره
سلام
این دایرکت ادمین من از طرف شرکتی که گرفتم تنظیم شده اما نمیدونم من از طریق Reseller Level پکج هارو ساختم و یوزر هم ساختم اما سایت بالا نمی آید .. ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)