نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه vds اروپا،سوئیس،پورت 1 گیگابیت اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز ، msm بنده 90% حق رو به شما میدم! چون بند پانزدهمی که فرمودید یه قانون عادلانه و معقولانه نیست ولی به هر صورت شما این قانون رو قبول کردید! شاید دلیل ارزون بودن این سرویس ها هم همین بند پانزدهم قوانین بوده!
    اما در حالت کلی باید عرض کنم که ارسال پست شما در این تاپیک کار اشتباهی بوده اگر قصدتون جلوگیری از ادامه ی فروش این شخص (یا شرکت) هست باید موضوع رو به یکی از مدیران (از طریق پیغام خصوصی) اطلاعات میدادید تا تاپیک قفل بشه! نه اینکه شروع به انتقاد در بخش فروش بکنید!
    فراری عزیز
    من اصلا قصد نوشتن در این تاپیک رو نداشتم اما حق بدید، خودتون رو جای من بذارید، تمام اطلاعاتم، نزدیک 100 گیگ، به دلیل بی توجهی این افراد از دست رفته (چون مثل خیلی ها v.pn و لیجر نداشتم که با عوض کردن وی پی اس برام مشکلی پیش نیاد!) و جای صحبت و پیگیری برای رفع مشکل، با استهزاء و حتی تهدید به ندادن سرویس جدید روبرو شدم!!! حتی بعد از اینکه دلسوزانه نکاتی رو برای روش مناسب برخورد با مشتری بهشون متذکر شدم!

با اینکه دلم نمیخاد برای کسی مشکل ایجاد کنم، اما از طرفی دلم نمیخواست سایرین به خاطر چند تومن مبلغ پائینتر مثل من در چاه بیافتند و حاصل زحمات شبانه روزیشون یک شبه دود بشه!

شاید باورتون نشه، اما اینکه تجاربم از کار با این افراد رو در فروم برای سایرین بنویسم پیشنهاد خودشون در بخش به اصطلاح! پشتیبانی بود! (البته به استهزاء)، اما راهکاری که اشاره کردید رو هم حتما پیگیری میکنم.
    ممنون

2. تعداد تشکر ها ازmsm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)