2.5 در صد زیاد نیست؟ خیلی کم میکنه که...شاید هر محصول 500 تومان واسه ما سود داشته باشه...لونوقت 2.5 درصدش که بیشتر میشهاز زرین پال میتونید استفاده کنید
پولی که مشتری انلاین پرداخت میکنه به حساب زرین پال میره
و زرین پال پس از 3-4 روز کاری و با کسر 2.5٪ کارمزد مبلغ را به حساب شما میریزه
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
علی جان یکمی بیشتر توضیح میدی در این مورد؟ فقط با سامان کار میکنه؟اگر خواستید می توانید از اسکریپت من استفاده کنید:
پرداخت آنلاین بانک سامان اینترنتی
زمان پرداخت موفق به شما ایمیل میزنههمچنین پنل مدیریت برای گزارشگیری از پرداخت ها هم دارد.
به بانک سامان و پاسارگاد وصل می شود
برای پرداخت انلاین باید درگاه پرداخت انلاین را تهیه کنید.
آقای امیری شما که کارت درسته...من قبلا خوندم به خاطر همین اینجا تاپیک زدم...زرین پال اینجوری 2.5 درصد کم میکنه دیگه...سامانه ساده پرداز برای استفاده از پرداخت آنلاين زرين پال کار شما رو راه ميندازه.
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
آقا اینا رو دیدم... خوبه...نیازی به درگاه نداره...اما :شما که می خوای کاربر خودش مبلغ رو وارد کنه این بهترین چیزه واسه شما :
صفحه پرداخت آنلاين مشهد تيم
خودم هم به زرین پال وصل کردم ، درگاه پرداخت لازم نداره و فقط با شماره حساب زرین پال کلر می کنه .
تو کنترل پنل زرین پال هم یک ساده پرداز هست که یک فرم می ده با فیلد های هیدن که می تونی با ادیت اون کارت رو راه بندازی
این هم هست
http://www.webhostingtalk.ir/f147/21238/post205822
1- آقای امیری میگن این ساده پرداز خوب نیست...چون تاییدیه به کاربر نمیده.
2- آیا با این اسکریپت هم 2.5 درصد کم میکنه؟کارمزد
3- بین اینکه از خود زرین پال استفاده کنم یا این مشهد تیم گیر کردم.