من نمی دونم چه ربطی به اینجا داشت ؟
اینجا هیچکس به درخواست شما رسیدگی نمی کنه
ظاهرا شما هیچ کدوم قوانین رو با دقت مطالعه نکردید دوست گرامیپاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم
ما پیشنهاد شمارو به دیتاسنتر ارجاع دادیم ، و داریم نهایت همکاری رو با شما میکنیم15 : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
بیخودی شلوغ کردن در اینجا منجر میشه هیچ همکاری با شما انجام نشه