Webnx datacenter
Super fast i7 2600, 8gb ram, 1x 1TB HDD
New Sandy bridge i7 2600, 4/8
HT cores at 3.4ghz
8GB DDR3 ram
1x 1TB sata II hdd
5TB BW with free inbound traffic
5 IP
monthly : 225t
cpanel : 35t
upgrade to 1gb port : 50 t
Webnx datacenter
Super fast i7 2600, 8gb ram, 1x 1TB HDD
New Sandy bridge i7 2600, 4/8
HT cores at 3.4ghz
8GB DDR3 ram
1x 1TB sata II hdd
5TB BW with free inbound traffic
5 IP
monthly : 225t
cpanel : 35t
upgrade to 1gb port : 50 t
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
سلام.
WebNX آمریکا هست، جدیداً leech در کشور آمریکا مجاز شده ؟ پس وقتی rapidshare و سایت های مورد leech دیگه شکایت کنند چی ؟ همینطور فایل هایی که leech میشه که اکثراً کپی رایت دار هست چی ؟ اگر آمریکا جدیداً این موارد رو مجاز کرده لطفاً بفرمایید!
با تشکر.
ببینید ، کلا سیاسیت کاری 90% دیتا سنتر ها بر این قرار هست که تا وقتی که شکایتی از شما نشه ، کاری به کار شما ندارن! خواه شما بیای انواع ویندوز های رسمی مایکروسافت رو حتی بفروشید!!!
اما خوب شما که به هر صورت کارتون خلاف قوانین ایالات متحده هست ، چه اصراری بر تهیه ی سرور از اونجا دارید!؟
شما باید از اروپا یا نهایتا کانادا سرور تهیه کنید! اروپا که میتونید از EUKhost یا Leaseweb خرید کنید. کانادا هم که Netelligent هست و Iweb هم هست! (طبق تجربه ی شخصی ، Netelligent بسیار گیرش کمه! آریا جان در مورد ریپورت هایی که از سرور های من میشه تقریبا مطلع هست! تا به الآن نزدیک به 7 8 ریپورت از سرور آمریکا داشتم ملی هیچ ریپورتی از سرور کانادا نداشتم! البته بگم بازم کپی رایت باید رعایت بشه ولی خیلی گیرشون کمه!)
اگر از جایی که با ایران مشکل نداره میخواین خرید کنید سعی کنید مستقیم خرید کنید! چون تقریبا 80% مشکلاتی که در آینده ممکنه به وجود بیاد برای اینکه شما مستقیما با دیتا سنتر در ارتباط هستید راحت تر حل میشه!
البته نت الیجنت آفر های خودش زیاد تعریفی نداره و از کسانی که آفر ویژه ازش ارائه میدن بگیرین فکر کنم بهتر باشه!
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
شما کاملا مشخصه که کارتون تا به امروز رو هوا بوده!
مثال میزنم: من تا امروز 5 نفر رو کشتم و دستگیر نشدم چون کسی تا حالا از من شکایت نکرده. پس نتیجه میگیریم که توی ایران قتل کاملا مجازهبله؟
واقعا از شما که سرور اختصاصی اجاره میدید بعیده!
ایونو هر کسی که حتی 3 ماه فقط تو کار "خرید هاست" باشه میفهمه که قوانین آمریکا طوری هست که لیچ کردن و عدم رعایت کپی رایت غیر مجازه و جریمه های بسیار سنگینی به همراه داره! حالا اینکه تا الآن کسی از شما روی سرور های Webnx شکایتی نکرده دلیل بر این میشه که لیچ در آمریکا مجازه!؟
... ! عجب...!
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
در ضمن در مورد مجاز بودن قتل در ایران هم از hostterekideraftboroamodonbalekaret بپرس![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)