دیتا سنتر ؟ کشور ؟؟
پورت محدود شده یا نه ؟
دیتا سنتر ؟ کشور ؟؟
پورت محدود شده یا نه ؟
کشور آمریکا و پورت هم 1 گیگابیت تضمینی.البته این ها را در پست اول هم گفته بودم.
یک چیزی که در ایران بد جا افتاده اینه که دوستان سوال می کنند دیتاسنتر چیه ! چه فزقی می کنه دیتاسنتر کجاباشه وقتی ما همه چیز را مشخص می کنیم؟
sla مشخصه ، حداکثر زمان تعویض قطعات مشخصه ، جزئیات سرور و پورت ارتباطی هم که مشخصه.
هیچ جایی از پرووایدر اسم دیتاسنتر را نمی پرسند.بلکه sla و مکان بیشتر مورد سوال هست.
سلام
به نظر من چیزی که بد جا افتاده و فقط بین ایرانی ها هست اسم نبردن دیتاسنتر توسط عده ای هست! چنین چیزی در هیچ جای جهان وجود نداره و شما اگر اسم دیتاسنتر رو نگین کسی ازتون خرید نمیکنه.
در خود آمریکا هم فرق دیتاسنتر با دیتاسنتر زمین تا آسمان هست. به هر حال فرقی بین دیتاسنتر tier 1 و 4 باید باشه. شما دیتاسنتر سافت لیر رو با اف دی سی یکی میدونین؟
sla هم خیلی دیتاسنترها دارند
اگر من اسمی از دیتاسنتر نبردم به دلیل برخی مسائل غیر حرفه ای که توی این فروم فراوانه بود وقراری که با پرووایدر گذاشتیم.
کسی نگفت اسم دیتاسنتر گفته نمیشه،گفتم به خریداران گفته میشه نه عزیزانی که فقط یه چیزی میگن که گفته باشند و خریدار نیستند.
در ضمن اون عده ای که می فرمایید اسم دیتاسنتر را نمی گن حتما یه دلایلی دارند
دیتا سنتر آتلانتیک مترو هست.
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
اسم دیتاسنتر را گفتم فکر کنم نیازی به آی پی تست دیگه نباشه.
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
شما قرارداد با شرکت ما می بندید.من نباشم،شرکت که هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)