ببینید دوست من ، قوانین آمریکا هست که در در صورتی که شرکتی با آگاهی کامل با ایرانی به بیزینس بپردازه جریمه های بسیار سنگینی رو متحمل میشه که اصلا براش به صرفه نیست! پس مسلما همه ی شرکت های معتبر چهان ، سرویس دادن به نهایتا 1 میلیون کاربران ایرانی رو به میلیارد ها کاربر جهان ترجیح نخواهند داد! پس اینکه بتونید خودتون که ساکن ایران هستید ، بدون مشکل سرور تهیه کنید چیزی غیر ممکن هست!
مگر با کلک که کلک هم خیلی زود سوا میشه!
بهترین کار خرید از واسطه هست! خود من برای میزبانی های متوسط دیتا سنتر کارو رو پیشنهاد میکنم! اگر نیاز به پشتیبانی خوب دارید هم سابهاستینگ (نزدیک ترین همکار کارو) رو به شما پیشنهاد میدم! بسیار پشتیبانی قوی و خوبی دارند (البته جدیدا نمیدونم!)
از نظر قیمت ، استابیلیتی و نتورک هم WehostWebsites تضمین 100% میشه! که میتونید از آریا خرید کنید (البته نمیدونم به صورت پابلیک سرور ارائه بدن یا نه!)
به هر صورت از هر کدام از این 2 شرکت که خواستید خرید کنید با واسطه باشه! از کارو به واسطه ی سابهاستینگ (که خودشون طوری تنظیم میکنن که لوگ ها توسط سی پنل قابل رهگیری نباشه! و دلیل دیگه ی گیر نبودنشو هم Gold Partner بودن سی پنل هست! توی قیمت های سی پنل میتونید این موضوع رو به وضوح ببینید!) و اگر از WeHostWebsites میخواین بخرید به واسطه ی آریا.
موفق باشید