من فقط یک سایت میارم روی سرور که اطلاعات اون هم برای مهم هست و نمی خوام رو هوا پاک بشن .
من فقط یک سایت میارم روی سرور که اطلاعات اون هم برای مهم هست و نمی خوام رو هوا پاک بشن .
Dedicated Servers Hosting, Web Hosting and Server Colocation from iWeb سرور مورد نظر را انتخاب کنید تا به شما قیمت بدهم.
اگر برای هاستینگ میخواهید از این تاپیک حتما دیدن کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/20958/
افر امریکایی که به شما دادم:
Intel Quad Core
Xeon 3220, 4 x 2.40GHz
- 2 x 500GB HDD
- 8GB RAM
- 1 GigE (1000Mbit) dedicated port
- 100TB monthly transfer
نه مشکلی نیست. ما خارج از ایران فعالیت میکنیم.
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
اگر از ای وب بگیرید به هیچ عنوان مشکلی نخواهید داشت. اما امریکا هم ما مشکلی نداریم و میتوانیم به شما سرویس دهی کنیم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام.
اگر میخواید مشکلی پیش نیاد، از اول می بایست سرور رو دست یک شخص متخصص بدید که براتون نصب و راه اندازی کنه و جوری سرور رو config کنه که مشخصات هاست های شما از طریق licensing system شرکت cpanel قابل مشاهده نباشه!
الان ایرانی های زیادی هستند که در سراسر دنیا (حتی در داخل ایران) سرور دارند و هنوز هم بدون مشکل در حال استفاده از cPanel هستند چون به جای چند بار خرج کوچیک، یک بار یک خرج درست کردند که آینده کاریشون تضمین شده باشه.
شما هم میتونید از تجربه این افراد استفاده کنید و خیال خودتون رو از مشکلات بعدی راحت کنید
با تشکر.
ببینید دوست من ، قوانین آمریکا هست که در در صورتی که شرکتی با آگاهی کامل با ایرانی به بیزینس بپردازه جریمه های بسیار سنگینی رو متحمل میشه که اصلا براش به صرفه نیست! پس مسلما همه ی شرکت های معتبر چهان ، سرویس دادن به نهایتا 1 میلیون کاربران ایرانی رو به میلیارد ها کاربر جهان ترجیح نخواهند داد! پس اینکه بتونید خودتون که ساکن ایران هستید ، بدون مشکل سرور تهیه کنید چیزی غیر ممکن هست!
مگر با کلک که کلک هم خیلی زود سوا میشه!
بهترین کار خرید از واسطه هست! خود من برای میزبانی های متوسط دیتا سنتر کارو رو پیشنهاد میکنم! اگر نیاز به پشتیبانی خوب دارید هم سابهاستینگ (نزدیک ترین همکار کارو) رو به شما پیشنهاد میدم! بسیار پشتیبانی قوی و خوبی دارند (البته جدیدا نمیدونم!)
از نظر قیمت ، استابیلیتی و نتورک هم WehostWebsites تضمین 100% میشه! که میتونید از آریا خرید کنید (البته نمیدونم به صورت پابلیک سرور ارائه بدن یا نه!)
به هر صورت از هر کدام از این 2 شرکت که خواستید خرید کنید با واسطه باشه! از کارو به واسطه ی سابهاستینگ (که خودشون طوری تنظیم میکنن که لوگ ها توسط سی پنل قابل رهگیری نباشه! و دلیل دیگه ی گیر نبودنشو هم Gold Partner بودن سی پنل هست! توی قیمت های سی پنل میتونید این موضوع رو به وضوح ببینید!) و اگر از WeHostWebsites میخواین بخرید به واسطه ی آریا.
موفق باشید
با سلام
دوست گرامی 1 سرور توپ با cpu 8 هسته ای و 8 گیگ رم را از لیزا وب با 170 راحت می تونید بخرید.مطمئن باشید که لیز وب فیت کار شما و از هیچ نظری به مشکل بر نمی خورید.اگر هم دوست داشتید ما براتون هم کار خرید و هم کار ساپورت و کانفیگ را انجام می دهیم سرور را هم 1 روزه تحویل می دهند و کارشون خیلی عالی هست.
پارمیس هاست, هاست, هاست ویندوز, هاست لینوکس, میزبانی وب, ثبت دامنه و دامین
از آی وب ميتونيم بهتون آفر بديم.
بابت cpanel هم مشکلی نخواهيد داشت. (با سفارشی که ما ميزنيم)
الان هم بيش از 3 سال هستش که با iweb داريم کار ميکنيم.
مايل بوديد سرور رو از سايت ديتا سنتر انتخاب کنيد از ما قيمت بگيريد.
تلفن: 88012882 داخلی 121 يا 115
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
از دیتاسنتر Netelligent در خدمتیم.
آفرهای خوبی هم موجود هست، اگر مایل بودید پ.خ بدید.
با احترام
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
Dual Xeon E5504 (16GHz total on 8 cores) 4.8 GT/s QPI 4MB L2 cache
16GB DDR3 ECC Registered RAM
2 1000GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1 (Included)
15000GB Transfer
5 IP Addresses
100Mbps connection
ماهانه 270.000
لایسنس سی پنل 46000 اکسترنال
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام.
ممنون از "m_dg_farari" برای پیشنهاد دیتاسنتر ما ولی به دلیل اینکه موارد leech همیشه دردسر ساز بوده، ما به کاربرانی که قصد استفاده از سرور ها برای این کار را دارند سرویس ارائه نمی کنیم تا از دردسر های بعدی با abuse و ... جلوگیری شود.
در مورد شخص متخصص، پس از تهیه سرور در صورت تمایل به من پیغام خصوصی بدید تا یکی از همکارانم رو به شما معرفی کنم که تا به حال کار خیلی از همکاران شما رو راه انداختن
همینطور از نظر شخصی من، در کل برای کار شما دیتاسنتر های کانادایی و اراوپایی مناسبتر خواهند بود و این روز ها هم آفر های خوبی از طرف iweb ارائه میشه که فکر نکنم گزینه بدی برای شما باشه (از نظر کیفیت و قیمت - پشتیبانی هم از نماینده معتبرشون در همین انجمن بگیرید دیگه موردی ندارید).
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)