و این هم پیام سالار محمد حسین فخرایی به مناسبت توفلد محسن حشمتی:
اینم شات اسکین :بهش بگو یک سال بزرگ تر شدی یاد بگیر چیز مفتی {کرکی}ندی ملت :دی
و گفت از تمام بچه ها به خصوص امیرحسینتشکر میکنه که با یادش هستن.
و این هم پیام سالار محمد حسین فخرایی به مناسبت توفلد محسن حشمتی:
اینم شات اسکین :بهش بگو یک سال بزرگ تر شدی یاد بگیر چیز مفتی {کرکی}ندی ملت :دی
و گفت از تمام بچه ها به خصوص امیرحسینتشکر میکنه که با یادش هستن.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
واقعاً جای خالیش احساس میشه تو سایتو گفت از تمام بچه ها به خصوص امیرحسینتشکر میکنه که با یادش هستن.
قدیم تو جی تالک میامد و میدیدیمش ولی الان همونجا هم آنلاین نمیشه
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
محسن جان شرمنده میکن , وظیفه استهمین که زحمت می کشی و کمکم می کنی جواب مشتریا رو بدم ، بدون اینکه 1000 تومان هم تا حالا بهت داده باشم ، بهترین کادو هست . دستت طلا .
همین که بیاد من هستی ، مرسی عزیزم ، کمتر کسی دیدم مثل شما باشه و این قدر از خود گذشتگی داشته باشه .
هرچی هست برای دوستی و رفاقت هست
انشالله همیشه موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
منم به نوبه خودم تبریک می گم![]()
رحمان جان محمد این روزا سرش خیلی شلوغه طوری که از 24 ساعت حدود 15 ساعت بیداره و مشغول به خاطر همین همش اینیویزیبل میاد بنده خدا باید بهش حق داد این دوره زمونه زندگی سخت شده برای یه قرون باید هزار جا به هزار نفر رو بندازی و... حالا بی خیال تولد محسن هست اشکاتون رو پاک کنید زشته بعدش یکی از مدیرا میاد الان پاکش میکنه! محسن داداش این موزیک هم به خاطر تو دارم گوش میدم:
Download Bax Meydoon 128 5Brapsong mp3
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
راستی ممد کجا است ؟ چرا نمیاد ؟
دلم براش تنگ شده .
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
به مناسبت تولدیم ، هل هل هل
مقدار 10 دایرکت ادمین رایگان کادو می دهییم .
هر کسی می خواهدیه ، بدیه برایش نصب کنیم ! مشخصات سرورش ، VPS ، VDS , DEDICATED مهم نیست .
اگه کسی هم اعتماد نداره ، میزام آخر صف ، بهش License ID , Client ID میدیم
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
آقا اول مبارك باش ميگيم تولد آقاي حشمتي عزيز رو
بعد خدايي s2a رو ديدم دعاش كردم چون مي خواستم kloxo نصب فعلا بعد لايسنس بگيرم كه يكدفعه ديدم اين اقدام را كردند
ما خواستار يك عدد لايسنس vps هستيم براي شيريني تولد:ي
bah bah mobarake
be gharibe ha midin age midin eaki vase man befrestin
ip bayad bedam beheton?
merci
tavalodeton ham mobarak bashe enshala hamishe sabz bashid![]()
مصطفی چمران
بنده هم به نوبه خود تولدتان را تبریک عرض می کنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)