خواب اینجا قوانین خیلی سخت گیرانه تر می باشد و مثلا بایت هاست اگه سایت شما در ماه بیشتر از 5 گیگ پهنای باند مصرف کنه ممکنه هاست رو ببنده به هر حال این یک تجارتهایده خوبیه ولی البته جدید نیست . اون قوانینی که برای هاست های رایگان نوشتین همشون (بجز چهارمی) شامل حال هاست پولی هم میشه . در نتیجه قوانین و محدودیت های دیگه ای لازم داره
شما خودتون حساب کنید توی نت چند نفر هستند که وب سایت دارند و چند نفر هستند که می خواهند وب سایت داشته باشند و ما چندتا وب هاستینگ داریم ؟باید عرض کنم شخصی که ارزش برای کار خودش و سایتش قائل باشه و بخواد سایت رو ادامه بده صد در صد ریسک نمیکنه و از ابتدا میره سراغ هاست های فروشی (نمونه بارز هاستینگ های موفق میتونن تایید کنن) در صورتی که الان میبینیم به طور کامل تمام کسانی که از هاست های رایگان استفاده میکنن معمولا فقط 2 قشر سراغ این هاست ها میرن :
1. افرادی که سر از سایت و پرتال در نمیارن و صرفا برای رفع اوقات فراغت سایت میزنن
2. افرادی که در صدد سو استفاده و خراکاری هستند.
افرادی که برای وب سایت های خودشون ارزش قائل می شوند خیلی کمتر از بقیه وب مستر ها هستند وگرنه سرویس های رایگان این قدر پر طرفدار نمی شد اگه بخواهید سود داشته باشید باید و نسبت به بقیه شرکت های ارائه دهنده خدمات وب بالاتر باشید باید از همین افراد هم برای خودتون مشتری بسازید
بعد گفتید دو قشر هستند
100% درست می فرمایید
قشر دوم که همیشه هستند کاریشون هم نمیشه کرد بسته به امنیت سرور و این طور حرفا
اما قشر اول
چند در صد افراد برای رفع فراقت سایت می سازند ؟1. افرادی که سر از سایت و پرتال در نمیارن و صرفا برای رفع اوقات فراغت سایت میزنن
این افراد دو حالت داره یا سایتشون می گیره و پر بازدید میشه که در این صورت آپگرید می کنند به هاست پولی
یا سایتشون نمی گیره و بعد از یک مدتی از روی سیستم پاک میشه گه هر دو حالت بر طبق قوانینه طرح شده است
به هر حال قرار نیست 100% ورودی این طرح برای شما بشوند مشتری
مطمئن باشید قبل از اینکه ما این سرویس رو شروع کنیم از نظر امنیت چکش خواهیم کرد در ضمن ما می تونیم این هاست رایگان رو دعوت نامه ای کنیم که البته یک صدمه بزرگه محسوب میشه و خیلی از مشتری ها رو از دست خواهید دادمن خودم این ایده رو با سرور اختصاصی به صورت ازمایشی در اوردم با سیستم پی اچ پی اختصاصی.. اما فکر کردی می تونی یه نفس راحت بکش؟... دقیقه ای نبود که حمله به سرور نداشته باشیم...
یک راه خیلی ساده تر داری برای اینکه از سرورتون نروند اونم اینه که بک آپ رو ببندی و در این صورت خودتون بک آپ بگیرید و به اونا اجازه گرفتن بک آپ از دیتابس رو ندید به هر حال کار ما دو جنبه داره تجارت و حمایت از کاربران و وب مستران تازه پافکر خوبی هست منتهی اینجا ایرانه عزیز..... تا وقتی سایتشون امارش بالا نیست روش میمونند بعد بالا رفتن امار از سرورت میروند!!
ما هستیم
آی دی یاهو و گوگل در امضاء
با تشکر
باهاتون تماس می گیرم ممنون
در مورد اول :جالب نیست.
1- کسی که میاد سراغ این هاستا اکثرا چیزیحالیشون نیست.دنبال رایگانند
2- خدا رو خوش نمیاد.بهتره کمکشون کرد نه اینکه اینجوری کاری رو شروع کنیم
3- کاری که از اول توش فکر بستن سایت و ... باشه به ثمری نمیرسه.
4- خب اینا که دنبال رایگان میگردند و ساپورت هم که نمیکنید.پس گیگفا رو انتخاب میکنند چون : 5 گیگ . پشتیبانی میکنند. - فارسی است - اینقدر هم محدودیت نمیدند
این برای شما می تونه یک منفعت باشه چرا چون می تونید با پشتیبانی خوب در دوره هاست رایگان و نصب سیستم های مدیریت محتوا کاربران رو نصبت به خودتون معتمد بسازید و این 100% باعث پیشرفت خواهد شد
در مورد دوم
ما کمکشون می کنیم و فکر کنم این موضوع خیلی بد جا افتاده برای دوستان
قرار نیست ما بگیم بیان سایت درست کنید و بعد سایتشون رو ببندیم این بدتر باعث بدنامی میشه
ما اولش تو سی پنلشون تبلیغ می کنیم مزایای هاست های حرفه ای رو می گیم یا حتی سرور شخصی
بهشون ایمیل می زنیم و می گیم سایتتون دیگه داره بزرگ میشه وقتشه که آپگرید کنید و اگه گوش نکردن سایتشون رو می بندیم البته اینا دیگه بسته به نظر شرکتی که اسپانسر این موضوع میشه
البته اگه بخواهیم این کار ر و بکنیم باید قسمت بک آپ از دیتابس هاست را ببندیم برای پنل های رایگان
در مورد 3 :
ما اصلا گفتم قصد بستن سایت رو نداریم این کار رو کاری خلاف اخلاق کاری می دونیم ولی وقتی سایت یک شخصی پتانسیل این رو پیدا کرده که بره روی هاست های حرفه ای و این شخص هم توی این مدت رایگان بودن اعتماد کامل به ما پیدا کرده چرا سایتشو منتقل نکنه به هاست پولی ؟
در مورد چهارم
مطمئن باشید همین طور که توی پست اول گفتم پشتیبانی هاست رایگان با ماست و به شدت ازشون پشتیبانی میشه و همه جور سیستم مدیریت محتوا + رفع مشکلات و ... انجام میدیم چون اعتماد کاربران اولین رکن هاست های رایگان خواهد بود
در مورد گیگفا تا به حال سه تا سایت من سه تا سایت متفاوت من بسته شد روی این سایت که از بایت هاست هاست حرفه ای حریداری کردم براشون ! و این 5 گیگ و 200 گیگ پهنای باند کاملا در خد یک حرفه شما برو 5 گیگ پهنای باند رو مصرف کن 500 مگ فضاتو مصرف کن تا 100% بسته بشی
در ضمن فضای mysql این هاست های رایگان هم50 مگه
به نظر من این کاری که می خواهیم انجام بدیم خیلی خیلی بهتر و پاسخگوتر از تبلیغاته چرا چون رایگانه همه میان که ازش استفاده کنند با جلب اعتماد کاربر با پشتیبانی خوبی که ما انجام میدیم می تونیم برای خودمون مشتری بسازیم
در آخر هم از نظر همه دوستان ممنون
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
من همچنان منتظر نظرات شما دوستان هستم