برخی از دوستان گویا اشتباها برداشت داشتند که بنده از وی پی اس خودم ناراضی هستم و با پشتیبانی جناب کیانی عزیز که گفتم مشکل دارم
خیر اتفاقا یکی از همون معدود دوستانی رو که عرض کردم خدمات پشتیبانی ه فوق العاده ای دارند در امر پشتیبانی ایشون هستند.
جالبه عرض کنم که من به جز ایشون با هیچ کس دیگه در کادر پشتیبانی و فروش و غیره (اگر کس دیگری رو هم دارند که مطمئنا با این حجم کار دارند) تابحال نه آشنا شدم و نه میشناسم و تنها کسی که به بنده جوابگو هستند ایشون هستند و اگر هم مشکلی داشته باشم و با ایشون تلفنی مطرح کنم هیچوقت نمیگن که به فلان کس بگید یا فلان جا با فلان نفر صحبت کنید و خودشون مسئله رو پیگیری میکنند و نتیجه رو خودشون به بنده اعلام میکنند.
که این روشی هست که در همه جا مورد پسند مشتری هست و مشتری همیشه دوست داره طرف حساب یک نفر باشه نه اینکه برای هر چیزی به یک نفر مراجعه کنه.
شرکتهای موفقی در اطراف خودم و صنف خودم با توجه به گستردگی عجیبی که شغل بنده داره اینکار رو انجام دادند و بسیار موفق هم بودند
باز هم اینجا از جناب کیانی (giga) و تمامی کادر پشتیبانی نهایت تشکر رو به خاطر سرور فوق العاده و خدمات فوق العاده تر از اون رو دارم
موفق و موید باشید و امیدوارم روزی شاهد شکوفایی این شغل هم در ایران باشیم و خود کسانی که نام و آوازه خوبی دارند و خدمات خوبی دارند ، خود دیگه اجازه ندهند کسانی وارد این صنف بشوند که موجب بدنامی همگان بشه
شاید یکی از مشکلاتی که شما (به عنوان همکار) و ما (به عنوان مشتری) با اون دست و پنجه نرم میکنیم اینه که سن برخی از افرادی که وارد اینکار شدند بسیار کم هست و یا اینکه تازه وارد بازار کار شدند و با چم و خم بازار ، نحوه برخورد با مشتری ، نحوه درست تبلیغات ، نحوه درست فروش و .......... آشنایی لازم رو ندارند.