-
September 4th, 2010, 22:10
عضو انجمن
پاسخ : خريد از BurstNET™
دوستانی که از بورست سرویس داشتن ، چندتا سوال
آیا اگه صورت حساب را پرداخت نکنیم و سرور ساسپند بشه و بعد از 2 روز پرداخت کنید ، بورست جریمه می کنه ،؟
آیا بعد از 2روز پرداخت کنیم خودش اتومات unsuspend میشه ؟ یا نیاز داره بخش مالی بورست تائید کنه ؟
روز کاری بخش مالی بورست به وقت ایران از دوشنبه تا پنج شنبه هست؟
من به این مشکلات برخوردم ، تماس تلفنی هم با بخش پشتیبانی بورست گرفتم ولی گفتن شرمنده تونم باید با مالی هماهنگ کنید ، چون صورت حساب من اشتباه شده و بیشتر از اون حد سرور بوده و الان 3 روزه جوابی نگرفتم و سرورم suspend شده
دوستانی که اطلاعاتی دارند کمک کنند
-
-
September 4th, 2010 22:10
# ADS
-
September 4th, 2010, 22:13
عضو انجمن
ایمل بزنید به sales@burst.net تا جواب بدن. بعد از ایمیل زدن تا یک ربع بعد باید ایمیلی مبنی بر ثبت درخواست دریافت کنید، در غیر این صورت یعنی درخواستتون ثبت نشده.
بعد از پرداخت اگه VPS باشه که خودکار فعال میشه اما سرور خیر.
-
-
October 7th, 2010, 19:54
عضو انجمن
آقا این Invoice Date مثلا برای تاریخ 10/07/2010
وDue Date برای تاریخ 10/29/2010 هست
این Due Date چیه ؟ و چرا تاریخ پرداخت بعدی 10/07 نیست ؟
این جریانش چیه
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که برای وی پی اس ها تا یک روز پس از پرداخت صورت حساب طی میشه . فورا صورت حساب ماه بعد میاد . این جریانش چیه ؟
-
-
October 7th, 2010, 20:04
عضو انجمن
Invoice Date یعنی تاریخ ایجاد صورتحساب و Due Date یعنی مهلت پرداخت.
بعد از Due Date صورتحساب شما Over Due میشه و ممکنه جریمه هم بشید.
-
-
January 17th, 2011, 18:35
عضو انجمن
دوستان آيا كسي از وي پي اس هاي burst خريداري كرده و ibsng نصب كرده باشه ... آيا ميشه روي وي پي اس هاي لينوكس burst براي و-ي-پ-ي-ا-ن كار كرد ؟ ؟
-
-
January 17th, 2011, 19:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
raspinah
دوستان آيا كسي از وي پي اس هاي burst خريداري كرده و ibsng نصب كرده باشه ... آيا ميشه روي وي پي اس هاي لينوكس burst براي و-ي-پ-ي-ا-ن كار كرد ؟ ؟
خیر نمیشه
چون کرنلش اشتراکیه
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 00:19
عضو انجمن
-
-
February 11th, 2011, 03:18

نوشته اصلی توسط
raspinah
تا الان كه من خيلي با burst حال كردم
دوستان مثل اينكه بورستي ها با اسپم مشكي ندارن .... من روزي 30 هزارتا ايميل ميفرستم ... همشم تو اينباكسه .... حال ميكنم ...

البته روش خاص خودمو دارم

سلام
دقت کنین چون یکی از وی پی اس های منو بستن و هرکاری کردم حتی برای بک آپ هم باز نکردن گفتن آی پیت تو بلک لیست قرار گرفته
-
-
April 6th, 2011, 15:19
عضو انجمن
10 درصد تخقیف خريد از BurstNET™
-
-
April 18th, 2011, 12:46
سلام
دوستان کسي اين جا هست بتونه يه سرويس vps از برست برام بخره؟ خيلي فوري لازم دارم.
من خودم با يه ايميل خارجي با وي پي ان رفتم حساب ساختم سفارش دادم تلفن و آدرس رو هم توي آمريکا دادم اما آخرش گفت يک کد 4 رقمي براتون مي فرستيم در صورتي که تاييد شديد!! اما هيچ چيزي نيومد. من هم خيلي فوري لازم دارم.
ممنون
-