احتمالاً Remote Desktop غیر فعاله
نرم افزارهای دیگری هم هست که میتونید ریموت بگیرید مثل TeamViewer ولی اول باید وارد ریموت بشید تا نصب بشه یا به پشتیبانی بگید نصب کنن (البته اگر قبول کنن چون جز پشتیبانی نیست)
احتمالاً Remote Desktop غیر فعاله
نرم افزارهای دیگری هم هست که میتونید ریموت بگیرید مثل TeamViewer ولی اول باید وارد ریموت بشید تا نصب بشه یا به پشتیبانی بگید نصب کنن (البته اگر قبول کنن چون جز پشتیبانی نیست)
ویرایش توسط persian.developer : February 10th, 2011 در ساعت 19:26
با تشکر از تمامی اساتید گرامی که از صمیم قلب در جهت حل شدن مشکلات کاربرانی مثل من تلاش میکنن ...
تا اینجا من نتیجه میگیرم که هیچکدوم از دوستان نتونستن از آی پی 49.19.139.197 ریموت بگیرن در حالی که شرکتی که ازش سرویس گرفتم میگه هیچ مشکلی نیست و ما کانکت میشیم !
دوستان بنده یک سوال داشتم ممکن است مشکل از تنظیمات ریموت ویندوز باشه یا تنظیمات خاصی نداره و با همون پیشفرض کانکت میشیم و مورد دوم اینکه من مبتدی هستم و اولین بارم هست که میخوام از وی پی اس استفاده کنم و فکر کنم برای استفاده از این هم راهی جز ریموت ! نیست !
اساتید گرامی که دارای تجربه ی بیشتری هستند برای حل مشکل من چه راه حل هایی رو پیشنهاد میکنن؟
و من باید چیکار کنم !
با نهایت تقدیر و تشکر از دوستان
بی صبرانه منتظر راهنمایی های شما هستم .
فدای تک تکتون ....
![]()
سلام.
این مورد 2 حالت بیشتر نخواهد داشت:
1. غیر فعال بودن گزینه Remote Desktop در سرور مجازی شما (احتمال اول فعال نکردنش در هنگام نصب ویندوز هست)
2. مسدود شدن Port مربوط به Remote Desktop توسط firewall یا برنامه های مشابه (احتمالاً شما RRAS رو فعال کردید و RDP مسدود شده).
با تشکر.
با سلام و تشکر از شما به خاطر راهنماییتووون ...
دوست عزیز مورد اول که گفتین مربوط به سرویس دهنده میشه !
اما مورد دوم چون من یکم که چه عرض کنم کاملا مبتدیم متوجه مورد دوم نشدم اگه امکانش هست یکم توضیح بدین مورد دوم رو ...
راستی در نظر داشته باشین که من آی پی رو اینجا دادم اما هیچکدوم از دوستان نتونستن ریموت بگیرن به نظرم امکانش نیست یک مشکل به طور هماهنگ میان چندین کامپیوتر یا آی اس پی و ... وجود داشته باشه !
و من تا حالا به هیچ صورتی به وی پی اس ام دسترسی نداشتم تا تغییری در تنظیماتش داده باشم ...
با سپاس فراوان منتظر راهنمایی شما هستم .
![]()
دوست عزیز تنها راه حل مشکل توسط پشتیبانیه شما هیچ گونه نمی تونید مشکلا برطرف کنید
اگه بهتون پنل ریبوت هم داده برو یه سر بزن توش یه ریست بده ببین چیزی تغییر میکنه
در کل این مسئله فعلا توسط پشتیبانی باید رسیدگی و حل بشه
اگه پشتیبانی میگه وصل میشه بگید یه عکس براتون بگیره از ریموت دسکتاپ که البته باید تو عکس ای پی سرور تون مشخص باشه
خواهید دید که کار نمیکنه
سپاس
با تشکر از تموم دوستانی که با حوصله به سوالات بنده جواب دادن ...
پس در آخر به این نتیجه میرسیم که مشکل صددرصد از جانب سروره و باید توسط پشتیبانی حل بشه ...
یا علی ...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)