-
December 30th, 2010, 18:57
عضو دائم
پاسخ : عملکرد نا مناسب و خلف وعدههای شرکت های هاستینگ
از اینها بگذریم کسی نگفت که چه مدارکی باید ارائه دهم؟
هر مدركي كه ثابت كنه شما واقعا مشتري ايشون هستيد (مثل اسكن فيش يا ...)، ايميل ها يا موارد مرتبط با شكايت (تاپيك هاي قبلي بخش انتقاد رو مشاهده كنيد مشخص هست.)
بعد از اينكار با هماهنگي با يكي از مديران مثل(Amir , Vahid ,كلانتر ...) در صورت تاييد نسبت به ايجاد تاپيك اقدام كنيد.
-
-
December 30th, 2010 18:57
# ADS
-
December 30th, 2010, 20:10
عضو جدید
دوستان منم الان وضع و حالم اینه:
http://metal-station.net/forum
3 روزه انجمنم داون افتاده هیچ اقدامی هم نشده
از یکی از کاربران همین انجمن هم گرفتم هاستینگم رو ولی هر یه ماه یه بار حداقل یه هفته بازی در میاره
تو تاپیکشون هم پست دادم که متاسفانه طبقه قوانین انجمن چون پست بالایی ندارم پستم اصلا معلوم نشد چی شد!
من خودم دیگه با این سوابق فکر نکنم نیازی به بازارگرمی یا خبراب کردن بازار کسی داشته باشم ولی این سومین هاستی هست که از کاربران این انجمن میگیرم ولی نمیتونم درموردش انتقادی کنم
MajidOnline P30World PersianTools
-
-
December 30th, 2010, 20:29
با سلام
عکس فیش مربوطه و ایمیلهای رادر در همینجا به پستهای داده شده متصل کنم تا در معرض دید همگان قرار گیرد یا برای شخص خاصی ارسال کنم؟
با تشکر
-
-
January 1st, 2011, 23:59
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
با مراجعه به لینک زیر میتوانید عکسی از اسکن فیش بانکی و ایمیل را که نشان دهنده مشتری هاست دیال بودن بنده است مشاهده کنید.
shopkeeper.ir/forum/showthread.php?t=2640&p=12376
با تشکر
ویرایش توسط foroozan : January 2nd, 2011 در ساعت 00:30
-
-
February 10th, 2011, 15:24
آخرت مسئولین دیدنیه!
به نام خدا
با سلام
همانطور که در پستهای پیشین نیز گفته بودم آخر هفته آذرماه به سر رسید و پس از آن دیماه نیز تمام شد و اینک که ۲۱ بهمن ماه میباشد نیز فراروی ما قرار گرفت و از پولی که باید پس داده میشد خبری نشد.
چند روز پیش یک نامه به عنوان یاد آور ارسال کردم و جوابی نیامد بدنبال آن به بخش کاربری رفتم و در آنجا یک تیکت گذاشتم تا جواب دهند که جوابی نیز نیامد و اینکه دو سه روز است که هر وفت به سایت http://host-dl.com/ می روم با پیام زیر روبرو میشوم! البته هردفعه عدد آخر خط تغییر میکند!
Error: Page cannot be displayed. Please contact service provider for more details. (4
خوب است که شما هم سری بزنید تا شاهد ماجرا باشید!
معمولاُ هر وقت که بحثی پیش میآید دید من نسبت به امور با توجه به این حدیث که میگوید « هر وقت فکر حاکم تغییر کند سرنوشت جامعه نیز تغییر میکند» به گونهای میباشد که علت مشکلات را در عملکرد و ضعف قانون و یا اجرای آن دیده و بیان میکنم.
حال اینکه این گونه امور که این سومین مورد آن است که با آن از تابستان تا حالا برخورد داشتهام، چرا اینقدر فراوان است و باعث مشکلات عدیده برای مردم، حقیقتیست که نسبتش با عقل و درایت مسئولین در آخرت معلوم میشود!
خدا آخر وعاقبت هممون را ختم به خیر کند.
راستی اگر کسی میداند که آدرس مراکزی که بابت اینگونه امور و کلاهبرداریها میتوان به آنها تلفنی یا اینترنتی یا بصورت حضوری شکایت کرد، چیست لطف کند و آن آدرسها یا لینک آنها را در اینجا قرار دهد.

با تشکر
-
-
February 10th, 2011, 20:44
-