-
February 10th, 2011, 18:28
پاسخ : هاست دانلود میخوام

نوشته اصلی توسط
CANOR
صحبتهای من شبیه کسانی بود که میخوان چیزی تحمیل کنند؟
ایشون یک درخواست کردن، بنده هم قصد راهنمایی ایشون رو داشتم.
ضمنا ایشون خیلی فهمیده تر از اونی به نظر میرسن که کسی بتونه چیزی بهشون تحمیل کنه، و فکر نمیکنم نیاز باشه کسی از حقشون دفاع کنه
کما اینکه، اینجا هیچ کس قصد تحمیل و ضایع کردن حق کسی رو نداره
بهتره جای دیگه خود شیرینی کنید و تا وقتی اطلاعات کافی کسب نکردید جایی ابراز فضل نفرمایید
حالا شما زیاد خون خودتو کثیف نکن برادر ! پیاده شو با هم بریم
-
تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2011 18:28
# ADS
-
February 10th, 2011, 18:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
CANOR
ضمنا ایشون خیلی فهمیده تر از اونی به نظر میرسن که کسی بتونه چیزی بهشون تحمیل کنه، و فکر نمیکنم نیاز باشه کسی از حقشون دفاع کنه
بهتره جای دیگه خود شیرینی کنید و تا وقتی اطلاعات کافی کسب نکردید جایی ابراز فضل نفرمایید
دوست عزیز اینجا جای دعوا نیست !! ایشون پول میده سرویس می خواد اگه کسی نمی تونه ارایه بده لازم نیست بیاد ترازو بزاره
شما هم به جای بی احترامی بهتره نسبت به رفتارتون یکم محتاط تر عمل کنید
@استارتر : شما چیزی که می خوای رو نمیتونی اینجا پیدا کنی لطفا شرط پورت رو بردارید تا جا برای آفر دادن بیشتر بشه
با احترام
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2011, 18:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
CANOR
من خود شیرینی میکنم یا شما و امثال شما که قصد دارید با هزار تا ترفند به ملت هاست بندازید به حمد الله من نه هاستینگ دارم نه یه قرون از این انجمن توی جیبم نمیره! ولی شما و امثال شما {توهین به دوستان نشه} دنبال این هستید که چیزی از اینجا گیرتون بیاد! در ضمن اصلاعات کامل شما مارو کشته حاج آقا نمازتون دیر نشه!
دوست عزیزی که تایپک رو استارت زدید من قصد نداشتم شرکت کنم ولی دیدم جوابی ندم خودم رو خراب کردم! شما هیچی از امثال میهن دانلود و امثال اون کم ندارید! همشون فکر میکنید از چی شروع کردن؟ یه فضای میزبانی و... تا به اینجا رسیدن شما هم زخمت بکشی مطمین باش میتونی برسی کار نشد نداره در پایان هم اگر پنل برات مهم هست فکر نکنم cPanel بتونی گیر بیاری ولی اگر پنل مهم نیست از وست دیتا تهیه کن، بچه خوبیه آرزوی موفقیت براتون دارم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2011, 19:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Am!r
من خود شیرینی میکنم یا شما و امثال شما که قصد دارید با هزار تا ترفند به ملت هاست بندازید به حمد الله من نه هاستینگ دارم نه یه قرون از این انجمن توی جیبم نمیره! ولی شما و امثال شما {توهین به دوستان نشه} دنبال این هستید که چیزی از اینجا گیرتون بیاد! در ضمن اصلاعات کامل شما مارو کشته حاج آقا نمازتون دیر نشه!
دوست عزیزی که تایپک رو استارت زدید من قصد نداشتم شرکت کنم ولی دیدم جوابی ندم خودم رو خراب کردم! شما هیچی از امثال میهن دانلود و امثال اون کم ندارید! همشون فکر میکنید از چی شروع کردن؟ یه فضای میزبانی و... تا به اینجا رسیدن شما هم زخمت بکشی مطمین باش میتونی برسی کار نشد نداره در پایان هم اگر پنل برات مهم هست فکر نکنم cPanel بتونی گیر بیاری ولی اگر پنل مهم نیست از وست دیتا تهیه کن، بچه خوبیه آرزوی موفقیت براتون دارم

بله حق با شماست، اشتباه از من بود که به پست اول شما پاسخ دادم.

نوشته اصلی توسط
---
دوست عزیز اینجا جای دعوا نیست !! ایشون پول میده سرویس می خواد اگه کسی نمی تونه ارایه بده لازم نیست بیاد ترازو بزاره
شما هم به جای بی احترامی بهتره نسبت به رفتارتون یکم محتاط تر عمل کنید
@استارتر : شما چیزی که می خوای رو نمیتونی اینجا پیدا کنی لطفا شرط پورت رو بردارید تا جا برای آفر دادن بیشتر بشه
با احترام
بنده با هیچ کس دعوا ندارم، این دوستمون اومد گفت داری به ملت جنستو تحمیل میکنی بنده هم پاسخش رو دادم، خودتون کلاهتون رو قاضی کنید که کی بی احترامی کرده
بهر حال قصد بنده فقط راهنمایی بوده و بس.
پستم هم ویرایش میکنم که خدای نکرده چیزی به کسی تحمیل نشه
همگی موفق باشید
-
-
February 10th, 2011, 22:32
عضو دائم
3 روز تست رایگان
نمونه وب سایت هایی با میزبانی حدود 300 گیگابایت برای بررسی موجود می باشد
-