به نام خدا
با سلام
همانطور که در پست‌های پیشین نیز گفته بودم آخر هفته آذرماه به سر رسید و پس از آن دی‌ماه نیز تمام شد و اینک که ۲۱ بهمن ‌ماه می‌باشد نیز فراروی ما قرار گرفت و از پولی که باید پس داده می‌شد خبری نشد.
چند روز پیش یک نامه به عنوان یاد آور ارسال کردم و جوابی نیامد بدنبال آن به بخش کاربری رفتم و در آنجا یک تیکت گذاشتم تا جواب دهند که جوابی نیز نیامد و اینکه دو سه روز است که هر وفت به سایت http://host-dl.com/ می روم با پیام زیر روبرو می‌شوم! البته هردفعه عدد آخر خط تغییر می‌کند!
Error: Page cannot be displayed. Please contact service provider for more details. (4
خوب است که شما هم سری بزنید تا شاهد ماجرا باشید!

معمولاُ هر وقت که بحثی پیش می‌آید دید من نسبت به امور با توجه به این حدیث که می‌گوید « هر وقت فکر حاکم تغییر کند سرنوشت جامعه نیز تغییر می‌کند» به گونه‌ای می‌باشد که علت مشکلات را در عملکرد و ضعف قانون و یا اجرای آن دیده و بیان می‌‌کنم.
حال اینکه این گونه امور که این سومین مورد آن است که با آن از تابستان تا حالا برخورد داشته‌ام، چرا اینقدر فراوان است و باعث مشکلات عدیده برای مردم، حقیقتیست که نسبتش با عقل و درایت مسئولین در آخرت معلوم می‌شود!
خدا آخر وعاقبت هممون را ختم به خیر کند.
راستی اگر کسی می‌داند که آدرس مراکزی که بابت اینگونه امور و کلاهبرداری‌ها می‌‌توان به آن‌ها تلفنی یا اینترنتی یا بصورت حضوری شکایت کرد، چیست لطف کند و آن آدرس‌ها یا لینک آن‌ها را در اینجا قرار دهد.

با تشکر