با سلام
درخواست Windows 2003 iso ٍ کرک شده باشه
با تشکر
با سلام
درخواست Windows 2003 iso ٍ کرک شده باشه
با تشکر
فقط لازم بود 1 بار به خودتون زحمت میدادی سرچ میکردید
کد:http://www.webhostingtalk.ir/dl/os
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دوست عزیز من جستجو کردم ولی لینک سالمی پیدا نکردم
این لینکی هم که دادین قبلا دیدم این لینک ولی در سرور من این لینک جواب نمیده ( دانلود نمیشه ) لطفا لینک دیگه اگه دارید بدید
ایپی سرور رو بدید ؟
شاید فایروال سرور ایپی شما رو بسته باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
ممنون گرفتم ایزو
1 مشکل تو وی پی اس دارم network نمیخونه و vmware هم نصب کردم تو وی پی اس
عکس از ارور
http://s28.aks98.com/files/15709558874815742922.jpg
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
ایا مشکل از configuration هست؟
یعنی Vm network واسه مجازی سازی ادد کنم
گفتم بپرسم که مشکلی پیش نیاد
MerC
من متوجه منظور شما نمیشم .
اگر شما ویپی استون مشکل داره توی بخش مربوطه تاپیک بزا کنید .
اگر می گید مشکل از سمت سرور ما هست ایپی رو بدید شاید سرور بلاک کرده باشه
hello
درخواست Windows 2008 R2 32 Bit bootable | iso
و ویندوز 2008 که از سرور سایت دانلود کردم 3 روزه میباشد لطفا درخواست Key 2008 64 bit and 32 Bit
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)