والله ما هاست فروش خوب خیلی کم داریم.
اینکه میگین ما خانواده ایم هم قابل قبول نیست باید بگین همکاریم.
بعدش خیلی ها با یه سرور معمولی و بدون خرج کردن میخوان بزرگ بش میان سایت پشتیبانیی کنند همه چی و میزارند زیر پا
خیلی ها هم که از بیخ عربند.
البته کاردرست هم داریم ولی من زیاد ندیدم
بله اما موقعی که شما سایت خوبی دارید با بازدید بالا هاست اشتراکی جواب گو نیست به خاطر همین مدیر سایت به هوای پولی که شما میدید هم به خودش ظلم میکنه هم به کاربراش هم به شما و هم به این جامعه . اگه احیانا با یه مسلط به امور سرور و سایت مشورت میکردید هیچ گاه همچین دیدگاهی نداشتید .
من کمترین انتظار رو از یک پشتیبان هاستینگ دارم و اونم اینه که به وظایفش که باید هر چه سریعتر مشکلات سرور رو حل کنه پایبند باشه
و بقیه گله من از بقیه اعضای هاستینگ هست که در مواقع مشکل هیچ کسی جوابگو نیست
من هیچوقت عرض نکردم که پشتیبانی باید جوابگوی بنده باشه بلکه گله من اینه که یکی نیست به من مشتری جواب بده و بگه چه مشکلی پیش اومده و تا چه مدت این مشکل پابرجاست
شما انصافا بفرمائید این حق بنده نیست ؟
اینجا بحث وی پی اس بنده نیست
بنده وی پی اس ام رو از جناب کیانی عزیز (giga)گرفتم که فکر میکردم زودتر از اینها متوجه بشید
یکم توی پروفایل من میرفتیذ پستهای تقدیر و تشکر بنده از ایشون رو می دیدید
ولی پیدا کردن جناب کیانی رو هم مدیون محمد فخرایی عزیز هستم که ایشون رو به من معرفی و تائید شون کردند.
پس بازم برمیگرده به مشکل هاستینگ که میخواسته مشتری رو فریب بده (شدیدا تاکید میکنم منظورم هاستینگ خودم نیست چون به این مسئله آگاهم که ایشون قصد فریب دادن بنده رو در اول کار نداشتند)
چرا وقتی از پس یک کار برنمیایم ادعاش رو میکنیم
دوست عزیز من سایت نسبتا سنگینی دارم و میزبانی اون از پس یک سرور ضعیف برنمیاد و من هم روز اولی که هاست رو گرفتم به هاستینگ عرض کردم که من حجم اطلاعات (از لحاظ فضا) سنگینی ندارم ولی دیتابیس های سنگینی دارم که سنگین تر هم میشن و آیا شما میتونید پاسخگو باشید که ایشون فرمودند که بله ما سرورهای قدرتمندی داریم که هیچ مشکلی برای ما نیست
آیا با این شرایط بازم مشکل از بنده است
من میدونم برای خریدن جنس خوب باید پول بیشتری پرداخت کنم و یک قانونی هست که میگه
شما هیچوقت نمیتونی با پول کم جنس خوبی بخری ولی عکسش هم صادق نیست چون معمولا میگیم همیشه خریدن چیزهای گرون قیمت دلیل به خوبی جنس نمیشه
ولی باید عرض کنم که توی این شغل 99.99% خریدهای گرون قیمت هیچ اعتباری روش نیست (درصد آپتایم سرورها رو عرض کردم)
سرور سایت بر روی کاناداست نه ایران
قسمت دانلود از همون سرور مجازی تامین میشهکد:http://geo.flagfox.net/?ip=184.107.44.229&host=www.downloadworld.ir
باز هم میگم قصد نام بردن از کسی رو ندارم و مطلب رو کلی عرض کردم. چون با تمامی این مشکلات برای ایشون احترام خاصی قائل هستم.
ضمن اینکه توی لیست پائین که دیدم ایشون خودشون هنوز این تاپیک رو ندیدند گویا و نمیدونم شاید با دیدن این تاپیک از سوی بنده واکنش نشان بدهند فقط امیدوارم هر واکنشی دارند مثبت باشه و منطقی
ویرایش توسط operator : February 10th, 2011 در ساعت 07:30
مشكل اصلي ما چند چيزه :
1 : به هر ميزباني اعتماد مي كنيم
2 : نمي گم اكثرا بلكه ميگم 50درصد ميزبان هاي ما وجدان ندارن ( البته منظورم شخص خاصي نيست - سوتفاهم پيش نياد )
3 : و مشكل اصلي بازار هاستينگ نبودن صنف يا واحد نظارت و نبودن قوانين تعريف شده براي اين بازار
من خودم چند ساليه از يكي هاست رزلر دارم كه واقعا راضي هستم
با اين كه ايشون را كلي زحمت ميدم با اين حال ايشون بازم جوابگو هستند
همينجا ازشون تشكر مي كنم
حاجيان
التماس دعا
داستان نمیخواهم تعریف کنم
میزبانی و مدیریت یه هاستینگ قوی و خوب - حوصله و صبر بسیاری میخواهید و ا نصب ماژول و برای هاست مشتری و دان تایم و غیره .
مثل ساختن vps که نیست -
هاست کردن سایت خیلی مهم است از نفوذ و امنیت بالای نیاز دارد تا جواب مشتری رو دادن . توی این چندین هاستینگ با کیفیت و امنیت و پشتیبانی باب دل پیدا خواهید کرد .
اما به هر حال حق با شما و کلیه مشتریان است .
از جای دیگه اگه VPS داشته باشی بازهم فکر نکنم به پای VPS های محمد فخرائی و persianvps.ir برسه
من که الان 2 تا سرور ازش دارم دان تایم نداشته و لودش هم بر مبنای کاری که ازش می کشم خیلی پائینه
حتی موقعی که دیتاسنتر فایروال به سرور ها اضافه می کرد و اطلاعیه زده بود که دان تایمی داریم بازهم سرورهای من بالا بود![]()
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنیدبه واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
خوب چرا یکاری نمیکنید که هاستینگ های خوب مشخص بشه ؟
مثلا سایتی بزنید که 20 هاستینگ اول ایران و توش مشخص کنه.
لااقل اینطوری مشتری خوب میفهمه باید چیکار کنه
البته فکر کنم خیلی ها از این کار بدشون میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)