-
February 9th, 2011, 13:38
پاسخ : آی پی اختصاصی و نام شرکت خدمات دهنده
از همه دوستان ممنونم و متوجه شدم اما ...
اما تنها ابهامی که دارم اینه که توی تمامی تاپیکهایی که راجع به آی پی اختصاصی نوشته شده یکی از کاربردهاش رو ناشناس موندن نمایندگی نوشتید
اگه اینطوری هست که شما میگید پس این کاربرد درواقع کاربردی نداره! وقتی اسم شرکت نوشته شده دیگه چه ناشناس موندنیه! وقتی تمام شما خدمات دهنده ها اینطوری آی پی اختصاصی میدید پس نباید مزایا و کاربرد ناشناس موندن نمایندگی بوسیله آی پی اختصاصی رو ذکر کنید!
درسته؟
بازم ممنون
-
-
February 9th, 2011 13:38
# ADS
-
February 9th, 2011, 13:44

نوشته اصلی توسط
a_nima
از همه دوستان ممنونم و متوجه شدم اما ...
اما تنها ابهامی که دارم اینه که توی تمامی تاپیکهایی که راجع به آی پی اختصاصی نوشته شده یکی از کاربردهاش رو ناشناس موندن نمایندگی نوشتید
اگه اینطوری هست که شما میگید پس این کاربرد درواقع کاربردی نداره! وقتی اسم شرکت نوشته شده دیگه چه ناشناس موندنیه! وقتی تمام شما خدمات دهنده ها اینطوری آی پی اختصاصی میدید پس نباید مزایا و کاربرد ناشناس موندن نمایندگی بوسیله آی پی اختصاصی رو ذکر کنید!
درسته؟
بازم ممنون
خوب همهٔ هاستینگها اینجوری نیستن، بعضیها مثل ما اصلا اطلاعات شرکت رو توی آیپی آدرس نشون نمیدن
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
سروش هاست - سرویس ها-سرویس های نمایندگی-نمایندگی حجمی
-
-
February 9th, 2011, 13:54
اگر شرکت هاستینگ چنین ادعای در مورد فروش یک Ip اختصاصی کرده که در whois بجای نمایش اطلاعات شرکت هاست یا datacenter اصلی اطلاعات شخصی شما یا شرکت شما نمایش داده می شود مطمئنا نادرست است و اگر شما فقط به این دلیل این امکان خریداری کردید بهتر است آنرا کنسل کنید
-
-
February 9th, 2011, 14:00

نوشته اصلی توسط
karait
اگر شرکت هاستینگ چنین ادعای در مورد فروش یک ip اختصاصی کرده که در whois بجای نمایش اطلاعات شرکت هاست یا datacenter اصلی اطلاعات شخصی شما یا شرکت شما نمایش داده می شود مطمئنا نادرست است و اگر شما فقط به این دلیل این امکان خریداری کردید بهتر است آنرا کنسل کنید
بعید میدونم هم چین چیزی رو نوشته باشن، فقط dns اختصاصی گفتن احتماله زیاد
-
-
February 9th, 2011, 16:29
نه دوستان کسی ادعا نکرده که اطلاعات منو قرار بده توی مشخصات آی پی که ازش میخرم
به نظر من اشکال توی اینه که آی پی ای که من میخرم دیگه نباید اطلاعات خود اونا رو داشته باشه؟ اگه اطلاعات دیتاسنتر باشه که من حرفی ندارم
آی پی میخرم که نمایندگیم ناشناس بمونه نه این که دقیقا آدرس، نام و حتی تلفن شرکت توش باشه؟ این چه ناشناس موندنیه؟؟!!
-
-
February 9th, 2011, 16:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
a_nima
نه دوستان کسی ادعا نکرده که اطلاعات منو قرار بده توی مشخصات آی پی که ازش میخرم
به نظر من اشکال توی اینه که آی پی ای که من میخرم دیگه نباید اطلاعات خود اونا رو داشته باشه؟ اگه اطلاعات دیتاسنتر باشه که من حرفی ندارم
آی پی میخرم که نمایندگیم ناشناس بمونه نه این که دقیقا آدرس، نام و حتی تلفن شرکت توش باشه؟ این چه ناشناس موندنیه؟؟!!

راست میگه این که نشد ناشناس موندن
-
-
February 9th, 2011, 18:48
دوستان کسی راهی به ذهنش نمیرسه
یه سوال به ذهنم رسید اونم این که میشه از جای دیگه آی پی خرید بعد وصل کرد به ای ریسلریم یا نه؟
ممنون
-
-
February 10th, 2011, 15:42

نوشته اصلی توسط
karait
اگر شما فقط به این دلیل این امکان خریداری کردید بهتر است آنرا کنسل کنید
درخواست دادم گفتن نمیشه گفتم خودتون گفتید ودیگه جوابی نمیدن!
-
-
February 10th, 2011, 15:51
عضو انجمن
ریسلر و آی پی رو از کجا خریدی ؟
-
-
February 10th, 2011, 17:13
نمیخوام بی احترامی کنم، ولی این شرکت به درد نمیخوره، وقتی یهچیزی میگه باید انجام بده یا حداقل پول رو پس بده، اگه سرویس رو به شما داده بودن و چیزی که میخواستین بود و برگشت پول میخواستین حرف این شرکت صحیح، چون توی قوانین هاستینگها هست معمولا، ولی نه اینجوری!
-