خطایی که میداد چه بود؟
خطای Internal error 500?
شاید در ذهن بگید حالا که من سیستم تعویض کردم دیگه چه حاصل و نوش دارو پس از مرگ سهراب اما بهتره که این سوال بی جواب در ذهن شما نماند و کسانی شاید باشند که این مشکل رو داشتند.
در مورد اینکه میفرمایید اسپم میشه حق باشماست. اما من کاری که کردم از SMTP استفاده میکنم و ایمیل بنده با info بود سریع اسپم میشد. اما از وقتی از admin استفاده کردم میره داخل اینباکس. مشتریانی ثبت نام کرده اند که سیکما دارند و اونها هم همین مشکل رو داشته اند و در تعجب هستند که چرا ایمیل های من در اینباکس و برای آنها در SPAM میرود.
خلاصه که این قسمت هم هست. و نمیتونم به قطع بگم ایراد از شماست یا سرور و یا هرچی. ولی این مسئله هست که ایمیل ها اسپم میشه.
در مورد بخش پشتیبانیش من این مشکل رو نداشتم شاید علتش داشتن تعداد تاپیک های زیر 100 است. ما اکثراً مشکلات رو آنلاین حل میکنیم و کمتر کسی تیکت میزنه.
پس این مسئله رو باید تست کنم.
اگر بکاپ قدیمتان موجود است و برایتان مسئله ای نیست برایم ایمیل کنید و من چک کنم.
اما در کل , بسیاری از مشکلات سیکما در نسخه های 1.7.0 به بالا که در حال حاضر 1.7.9.2 است حل شده.
اگر تمایل داشتید مجدداً برگردید روی سیکما بنده با کمال میل حاضرم پشتیبانی شما را به عهده بگیرم . این رو به عنوان نماینده تهران سیکما میگم.
موفق و پیروز باشید.