-
February 8th, 2011, 23:53
پاسخ : یا نزن یا درست بزن !

نوشته اصلی توسط
patteerr
حیف که وحید گفته دهن به دهن نشم با کاربرای زیر 50 تا پست . فرض کن برای قالب سایتت 100 تومن بدی واسه طراحی . 50 تومن بدی واسه کد نویسی و هماهنگ کردن با سیستم . میشه 150 تومن . بزاری رو سایتت . فردا بری ببینی ریپ کردن گذاشتن دانلود ف یا دارن استفاده میکنن . اون وقت چه حالی میشی ؟ ( اینا تازه در حالتی بود که خودت طراح نبودی و فقط پول طراحی دادی ) حالا چی فکر میکنی ؟
-
-
February 8th, 2011 23:53
# ADS
-
February 8th, 2011, 23:55

نوشته اصلی توسط
HematYar
حیف که وحید گفته دهن به دهن نشم با کاربرای زیر 50 تا پست . فرض کن برای قالب سایتت 100 تومن بدی واسه طراحی . 50 تومن بدی واسه کد نویسی و هماهنگ کردن با سیستم . میشه 150 تومن . بزاری رو سایتت . فردا بری ببینی ریپ کردن گذاشتن دانلود ف یا دارن استفاده میکنن . اون وقت چه حالی میشی ؟ ( اینا تازه در حالتی بود که خودت طراح نبودی و فقط پول طراحی دادی ) حالا چی فکر میکنی ؟
ابا دهن به دهن چیه . من فقط شوخی کردم باهات . جنبه داشته باش .
الان خوشحالم .چون طرف ببین چقدر خبره بود که نذاشته جوهر قالب خشک بشه زود ریپش کرده . بابا دمش گرم . دفعه بعد یه 10تومن به اون میدم تا یه قالب دیگه رو برام ریپ کنه .
-
-
February 9th, 2011, 00:02

نوشته اصلی توسط
patteerr
ابا دهن به دهن چیه . من فقط شوخی کردم باهات . جنبه داشته باش .
الان خوشحالم .چون طرف ببین چقدر خبره بود که نذاشته جوهر قالب خشک بشه زود ریپش کرده . بابا دمش گرم . دفعه بعد یه 10تومن به اون میدم تا یه قالب دیگه رو برام ریپ کنه .
انشالله وقتی کم کم حساب بانکیتم خالی میشه ، همینطور خوشحال بمونی . عقاید جالب انگیزی داری . موفق باشی
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2011, 00:04

نوشته اصلی توسط
HematYar
انشالله وقتی کم کم حساب بانکیتم خالی میشه ، همینطور خوشحال بمونی . عقاید جالب انگیزی داری . موفق باشی
مرسیکم الله اخوی . خودت عقاید جالبناکی داری موفق باشی .
-
-
February 9th, 2011, 00:04
عزیزان این کار از نظر شرعی و اسلامی حرام هست والا به خدا حرام هست !
-
-
February 9th, 2011, 00:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tukanet
آریا جان ما ریپ نزدیم عزیز من !
تم جوملا هست که شرکت راکت تـم ساخته و ما خریدیم
اتفاقا ترسی ندارم که بگم قبل ما
Webvillage Inc | هم این قالب رو مصرف می کرد
و چند روز پیش هم یوزر nimafire تماس گرفت که می خواد از این تم استفاده و بنده هم کامل توضیح دادم براشون !
سلام
بله این قالب مربوط به راکت هست که جناب زرگران در حال اماده سازی برای سایت ما نیز هستند.
من هم از tukanet عزیز کسب اجازه کردم که ایا من امکان خزید و استفاده از این قالب را دارم که فرمودند مشکلی نیست
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
February 9th, 2011, 00:37
عضو جدید
کلی زحمت میشکی بعد یه روزه به باد میره !
-
-
February 10th, 2011, 19:03
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 10th, 2011, 19:11
با سلام خدمت دوستان گرامی
قبول دارم کار درستی نیست به زودی قالب رو عوض خواهم کرد در ضمن مدیران پرشین وی پی اس در جریان بودند و لازم نبود بعضی از دوستان ، سایت ما را زیر سوال ببرند... با تشکر
یکی از دوستان هم درباره سیستم LiveZilla صحبت کرده بود، باید به اون دوست عزیزمون هم بگم که این یک تکنیک بازاریابی هست .. خوبه یاد بگیرید!
-
تعداد تشکر ها از royalserver.ir به دلیل پست مفید