صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 53

موضوع: فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک

عضو انجمن pasargad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک

نقل قول نوشته اصلی توسط it-net نمایش پست ها
    دوست من من این نسخه رو زمان 50 تومان به قیمت 45 خریدم
    خوشحال میشم بگین چطوری باید ایجاد کنم؟
    لطفاً با من تماس بگیرید.
    در امضای من هست اطلاعات تماسم.

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک

نقل قول نوشته اصلی توسط it-net نمایش پست ها
    دوست من من این نسخه رو زمان 50 تومان به قیمت 45 خریدم
    خوشحال میشم بگین چطوری باید ایجاد کنم؟
    سلام

اين قيمت را از کجا تهيه کرديد ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    107
    تشکر شده در
    42 پست

سلام.

از درگاه کدوم بانک ها برای پرداخت آنلاین این اسکریپت استفاده میکنه؟

عضو دائم IFACO.Net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    242
    تشکر تشکر شده 
    1,314
    تشکر شده در
    804 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NET نمایش پست ها
    سلام.

از درگاه کدوم بانک ها برای پرداخت آنلاین این اسکریپت استفاده میکنه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان

يک سري تخفيف جهت لايسنس فروشگاه الکترونيک سيکما براي همکاران فعال در بخش دامنه و هاست در نظر گرفتيم که دوستان در صورت تمايل ميتوانند استفاده کنند

امکانات فروشگاه الکترونیک سیکما:
    3- امکان پرداخت آفلاین و آنلاین ( ملت ، سامان ، اقتصاد نوين ، پارسيان ) جهت کاربران ( پرداخت از طریق کارت های طرح شتاب ، سیبا ، سپهر و ...)
    [/COLOR][/B]
    ...
    شرکت هاستینگ ایفاکو
    سایت رسمی : IFACO.NET
    هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
    ...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمی‌سازد :...

6. تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید

NET

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

گرانه . نه اینکه گرن باشه . با این امکانات گرونه . من ارزونترشم سراغ دارم . با امکانات فوق العاده . . . . که همون برترین فروشگاه ساز ایران معرفی شده.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط patteerr نمایش پست ها
    گرانه . نه اینکه گرن باشه . با این امکانات گرونه . من ارزونترشم سراغ دارم . با امکانات فوق العاده . . . . که همون برترین فروشگاه ساز ایران معرفی شده.
    سلام

چي گرانه ! دوست عزيز اين تخفيف براي کاربران خاص خودمان هست که در اين انجمن با ما کار ميکنند براي کاربراني که تازه ميخواهند با ما کار کنند که اين تخفيف را نميدهيم قيمت بدون تخفيف 62500 ميباشد

نميدونم کدام فروشگاه را داري ميگي که از اين بهتر و ارزانتره ؟ بحر حال ما اين را داريم با اين مشخصات اگر خاستيد 62500 ميتونم بهتون بدم

موفق باشيد

9. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

عضو انجمن pasargad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    119
    تشکر شده در
    77 پست

فکر کنم این پست شما جهت بالا بردن تعداد پست هاتونه برای شرکت در بخشهایی که می بایست بیش از 100 پست زده باشید.

در نهایت شما میتونید از تنها سیستمی که از سیکما فعلاً امکانات بیشتری داره استفاده کنید به نام whmcs که لایسنس ماهانه اش 25دلار است و باید پرداخت کنید و برای هر درگاهش هم با بانک های ایران 50 تومن بدید که با چهاردرگاه شبیه سیکما میشه 200 تومان فقط درگاه ها ماه به ماه هم 25دلار.

Whmcs سیستم مناسب شماست.

موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    42
    تشکر شده در
    36 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad نمایش پست ها
    فکر کنم این پست شما جهت بالا بردن تعداد پست هاتونه برای شرکت در بخشهایی که می بایست بیش از 100 پست زده باشید.

در نهایت شما میتونید از تنها سیستمی که از سیکما فعلاً امکانات بیشتری داره استفاده کنید به نام whmcs که لایسنس ماهانه اش 25دلار است و باید پرداخت کنید و برای هر درگاهش هم با بانک های ایران 50 تومن بدید که با چهاردرگاه شبیه سیکما میشه 200 تومان فقط درگاه ها ماه به ماه هم 25دلار.

Whmcs سیستم مناسب شماست.

موفق باشید
    من اصلا نمیدونستم که برای بعضی از تاپیکها باید حداقل 100پست داشته باشم . لطفا تهمت بیخود نزنید . ثانیا من به هیچ عنوان اسپمر نیستم که بخوام الکی دستم رو خسته کنم تا یه یه عدد به تعداد پستام اضافه بشه . (بیخودی ذهنتو مشغول فکر کردن نکن)

ثانیا سرویسی هم که من منظورم بود خارجی نبود . همون هموطنان خودمون نوشتنش . منم براساس امکانات گفتم که گرونه .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

من اصلا نمیدونستم که برای بعضی از تاپیکها باید حداقل 100پست داشته باشم . لطفا تهمت بیخود نزنید . ثانیا من به هیچ عنوان اسپمر نیستم که بخوام الکی دستم رو خسته کنم تا یه یه عدد به تعداد پستام اضافه بشه . (بیخودی ذهنتو مشغول فکر کردن نکن)

ثانیا سرویسی هم که من منظورم بود خارجی نبود . همون هموطنان خودمون نوشتنش . منم براساس امکانات گفتم که گرونه .
    فکر ميکنم شما اگر با مدرک صحبت کنيد بهتر هست . شايد دوستان تمايل داشته باشند اسم ان نرم افزار را بدانند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    107
    تشکر شده در
    42 پست

ببخشید یه سوال دیگه
    پرداخت آنلاین این اسکریپت که در پست اول نوشتید با بانک ملت هم کار میکنه؛ با این نسخه جدید پرداخت آنلاین بانک ملت هم کار میکنه؟

با تشکر

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)