سلام چطوری میشه حملاتی که از سرورها به یک سرور خاصی میشه رو جلوگیری کرد و آی پی اتک کننده رو تحت یه قانون خاصی پیگیری کرد چه مدرکی میتونه ثابت کنه این قضیه رو ؟ فکر نکنم دادن فقط یک آی پی به دیتاسنتر کارگشا بشه !
سلام چطوری میشه حملاتی که از سرورها به یک سرور خاصی میشه رو جلوگیری کرد و آی پی اتک کننده رو تحت یه قانون خاصی پیگیری کرد چه مدرکی میتونه ثابت کنه این قضیه رو ؟ فکر نکنم دادن فقط یک آی پی به دیتاسنتر کارگشا بشه !
فایل لاگ سایت مورد نظر رو به واحد Abuse دیتاسنتر ارسال کنید و بخواهید که آن آی پی را مانیتور کنند
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
شما به ديتاسنتر بگيد از طرف اين آی پی داره بهتون حمله ميکنه.
اگر ديتاسنتر زورش بچربه به ديتاسنتر طرف مقابل اخطار ميده :دی اگر نرسه هم که کاری نميتونه بکنه.
التماس دعا
ممنون
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
فایل log رو برای دیتاسنتر بفرستین، اگه قبلا هم از دیتاسنتری که به شما حمله شده، حمله شده باشه ip آدرس های اون دیتاسنتر (فقط ip آدرس های اصلی سرور های حمله کننده و ip هایی که مستقیما برای حمله استفاده شده) رو report می کنن، بعد یک سری از ISP هایی که سرشون به تنشون می ارزه (مثل اینترنت government ها) اون IP ها رو می بندن، وقتی هم می خوای وارد بشی اگه ISPیت 100% نبسته باشش یه پیغام می ده مثل این:
Reported Attack Page!
This web page at xxx.xxx.xxx.xxx has been reported as an attack page and has been blocked based on your security preferences.
Attack pages try to install programs that steal private information, use your computer to attack others, or damage your system.
Some attack pages intentionally distribute harmful software, but many are compromised without the knowledge or permission of their owners.
این فایل لوگی که میگید کجاست ؟؟؟
خواهشا یکی جواب بده نیاز دارم
پنلم دایرکت ادمینه
csf نصبه... مسئول فروش سرور چک کرد گفت 3000 تا ای پی مختلف حمله زده ..با پراکسی سرور
چه کار باید بکنم ؟ /؟؟/؟
خواهشا کمکم کنید
حالا من اینطوری گفتم ...
اون بنده خدا گفت خیلی زیاده نزدیک سه چهار هزارتاس نشسته بشمره که ...فقط خواسته یه عددی بگه بفهمونه خیلی زیاده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)