سالی که نکو ست ، از بهارش پیداست
سالی که نکو ست ، از بهارش پیداست
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
من عموم اونجا هستن باید آدرسشون رو بگم؟؟!
دوست عزیز من مشتریانم رو دارم می خواستم به دوستان خدمت کنم اگر کسی مایل بود سفارش دهد اگر نه خیر. لطفا اگر سوالی در مورد این سرویس( فقط سوالات مربوط به خرید اینترنتی بوسیله این ویزا و.. )وجود دارد بفرمایید.
این آقا کارش مورد داره ، از من گفتن بود ، چرا ؟/؟
کلی درخواست شده از ایشان که در مورد رابط که ایشان دارند صحبت بشه ، بعضی از عزیزان گفتند که لطفا مشخصات اون دوست رو در انگلیس بدهند که ایشان Verify بشه ، ببینیم اصلا این آدم وجود خارجی داره یا نداره !؟
ولی کلا من که اعتماد نمی کنم و شک دارم برای این کار
اگر منظورتون خوب هست که ممنون.
اگر بد است بدانید که خود بنده از این مسترکارت 2 عدد دارم و روزانه بالای 500 دلار خرید می کنم. اگر مشکلی بود اول سرورهای خودم بسته می شدند...
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
شما خرید نکنید. از مدیر انجمن درخواست میشه این تاپیک رو ببندند و یا پاک کنند.
بنده دیگر اصلا در این انجمن پست نمی دهم.
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنیدبه واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
اگر بد است بدانید که خود بنده از این مسترکارت 2 عدد دارم و روزانه بالای 500 دلار خرید می کنم. اگر مشکلی بود اول سرورهای خودم بسته می شدند...
ما از کچا بدانیم شما هم از این روش استفاده می کنید ،
ببینید کسی قصد توهین نداره ، فقط حرف هایی که زده شده ، باید به صورت مستند ، اثبات بشوند !!
برا چی بسته بشه ؟ شما قصد صواب داشتید ، خوب بگذارید این صواب شما یک عجری هم داشته باشه !!!"از مدیر درخواست میشه این موضوع رو پاک کنند."
پست شما 37 رو جواب ندادی ها !!
شما گفتید که از این کارت ها برای خودتان هم استفاده می کنید
روزانه 500 دلار هم تراکنش دارید ، میشه یک عکس از پنل کارت خودتان بگذارید ؟
میشه نمونه از کارت هایی که صادر کردید رو نشان بدید ؟ نمونه سندی که حرف شما رو ثابت کنه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)