عنوان صفحه:
فایل header.tpl قالب بخش کاربری را باز کنید و بالای کد </head> تکه کد زیر را قرار دهید:
کد:<title>{$companyname} - {$pagetitle}{if $kbcat.name} - {$kbcat.name}{/if} {if $title} - {$title}{/if} {if $kbarticle.title} - {$kbarticle.title}{/if} {if $dlarticle.title}{$dlarticle.title} - {$dlcat.name}{/if} {if $announcement.title} - {$announcement.title}{/if}{$announcement.text|truncate:200:"..."}</title>
تگ متا - Meta Tag
فایل header.tpl قالب بخش کاربری را باز کنید و بالای کد </head> تکه کد زیر را قرار دهید:
کد:<meta name="description" content="{if $dlarticle.title}{$dlarticle.title} - {$dlcat.name} - {$dlcat.description} - {$download.title} - {$download.description} {/if} {if $kbarticle.title}{$kbcat.name} - {$kbcat.description} - {$kbarticle.title} - {$kbarticle.article|truncate:100} - {/if}{if $announcement.title}{$announcement.title} - {$announcement.text|truncate:100} - {/if} and insert your other text here" />
Meta Titles
کد:<meta name="keywords" content="{$pagetitle}{if $title}, {$title}{/if} {if $kbcat.name}, {$kbcat.name}{/if}{if $kbarticle.title}, {$kbarticle.title}{/if}{if $kbcat.description}, {$kbcat.description}{/if} {if $dlarticle.title}, {$dlarticle.title}{/if}{if $dlcat.name}, {$dlcat.name}{/if} {if $announcement.title}, {$announcement.title}{/if}, insert your other keywords, group phrase by comma, to get the right combos" />
در پایان...
سیستم های وب مسترینگ یاهو و گوگل نیز بخش مهمی از کد صفحه را بررسی میکنند.برای افزایش بازدهی وب سایتتان در این سیستم ها فایل header.tpl قالب بخش کاربری را باز کنید و بالای کد </head> تکه کد زیر را قرار دهید:
موفق باشیدکد:<meta name="verify-v1" content="Lyi9xfjhrkjh;kdfjha'hdfa'slkfhaskhdAc=" />
Nimafire
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
یه کاری رو میخوام رو whmcs انجام بدم اما تا الان موفق به این کار نشدم ...فقط با قیمت تومن تو سایت مشاهده کنند .
قیمت محصولات رو میخوام با یورو تو سایت مشخص کنم , اما کاربران
سلام
با توجه به درخواست های متعدد کاربران این اموزش قرار داده شد
فایل صمیمه را دانلود کنید از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه includes/classes/TCPDF/fonts آپلود کنید.
Setup > General Settins > Invoices > PDF Font Family
و
در بخش custom font مقدار زیر را وارد کنید:
dejavusans
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام چطوری میتونیم به وضعيت تيكت whmcs وضعیت جدیدی مثلا با عنوان "در انتظار پاسخ کاربر" ایجاد کنم؟
سلام
من تارزه وارد هستم و نیاز به لاینسس رایگان دارم
میتوند کمکم کنید؟
ممنون از همه گی شما
سلام خوبید در php my admin کدوم جدول مباشد رمز عبور ادمین اصلی سایت رو در whmcs تغییرش داد ممنون میشو م دوستان راهنمایی بکنید
رم عبور فراموش کردم .الانم فراموش کردم .
ممنون میشوم راهنمایی بکنید اگر تصویری باشه ممنون میشوم.
شب خوش![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)