دوست عزیز خود بانک پارسیان در صورت درخواست ماژول رو به شما میده رایگان ! من خودم از بانک پارسیان سوال کردم آقای ابوطالب گفت رایگان میدیم در صورت درخواست
دوست عزیز خود بانک پارسیان در صورت درخواست ماژول رو به شما میده رایگان ! من خودم از بانک پارسیان سوال کردم آقای ابوطالب گفت رایگان میدیم در صورت درخواست
Coming soon
عزیز من چرا به آقای سوری تهمت میزنی؟؟؟؟؟
ایشون به درخواست یکی از دوستان بنده ماژول پارسیان رو نوشتن پس تهمت نزن و سریع هر چی به ذهنت میرسه به زبون نیار!!!
در ضمن عمرا ماژولی به خوبی ماژول فراسو سامانه پاسارگاد پیدا کنی
اون ها دارن نون تجربه و وقتی رو که گذاشتن میخورن و پشتیبانی لایف تایم برای همه ماژول هاشون میدن
شما که نمی دونی whmcs چه مشکلاتی با soap داره و این چه کانفیلت هایی رو به وجود میاره لطفا نظر نده!
شما رو مجبور نکردن که از اقای سوری یا فراسو سامانه پاسارگاد خرید کنی ولی شما چطور به خودت اجازه میدی که اعتبار این دو شرکت رو زیر سوال ببری؟؟!!اون هم بدون هیچ مدرکی
از مدیران خواهش کنم با این اقا که بدون مدرک حرف میزنن برخورد لازم رو انجام بدن و نگذازید هر کی تا بیاد تو انجمن برای خودش دور برداره و هر چی به ذهنش می گذره به دهن جاری کنه
من حاضرم تمام مدارکم رو برای این که نشون بدم آقای سوری این ماژول رو خودشون طراحی کردن ارائه بدم ولی این آقا عمرا یک نیم خط هم مدرک داشته بشه!!!
پاسخ : ماژوال رایگان پارسیان برای whmcs دارین؟
ویرایش توسط 1id : February 4th, 2011 در ساعت 07:37
عزیز من معلومه که نگاه کردنت هم مثل حرق زدنت هستش
1.فراسو سامانه پاسارگاد اسم شرکت هستش نه بانک پاسارگاد
2.این شرکت ها رسمی و ثبت شده هستن شما حق زیر سوال بردن اون ها رو بدون هیچ مدرکی نداری پس مراقب باش
3.پس نشون میده اصلا نمی دونی whmcs چی هست که میگی سبد خرید هستش!
شما به جای این که این قدر زحمت به انگشتات بدی تایپ کنی برو دوتا مدرک بزار توی سایت همه ببین مثلا همین که با 100 تومن ثبت شدن رو بیا ببینیم
متاسفانه فقط توی این فروم بلد هستید تخریب کنید و مدیران هم به هیچ وجه رسیدگی درستی انجام نمیدن
هیچ بانکی ماژول نمیده فقط نمونه کد میده برای نوشتن ماژول
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)