سلام، من قصد خرید یه ویزا کارت دارم، میخوام باهاش سرور بخروم( از این جور کارا ) ، برا همین دنبال یه فروشنده مناسب میگردم که کارش درست باشه و قیمت مناسبی هم بده
می خوام قابل شارژ باشه
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر![]()
سلام، من قصد خرید یه ویزا کارت دارم، میخوام باهاش سرور بخروم( از این جور کارا ) ، برا همین دنبال یه فروشنده مناسب میگردم که کارش درست باشه و قیمت مناسبی هم بده
می خوام قابل شارژ باشه
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر![]()
دوست عزیز مگه بقالی هستهست که ویزا کارت میخوایی؟
قرمز نوشتم که دقت کنی: هرکی اومد بهت گفت نمیدونم کپی پاسپورت بده و از این چیزا برات از آمریکا و انگلیس و اینا مستر یا ویزا میگرم دروغ میگه( از آذربایجان و اینجاها میشه فکر کنم) تنها کارتی که میتونن به شما بدن گیفت کارت مستر یا ویزا هست. که از اسمش معلومه چی هست. پس هواست باشه.
پ.ن : به کسی هم برنخوره گفتم بگم که پیشگیری بهتر از درمان هست.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من چند بار از آقای گیو فر خریدم . راضی بودم ولی مقداری گران بود . دوستان دیگه هم اگه تجربه ای در موردش دارن بگن
دوستان نظرتون در مورد سایت زیر چیه؟
خدمات کارتهای اعتباری - elivecard.com | Home
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
شما میگید من چیکار کنم؟
حتما خودم باید پرداخت کنم.
حسین جان بهتره از این سایت استفاده کنی . تنها 3هزار تومن هزینه پرداخت میگیره برای خودش . و برای خریدهای بلای 50دلار هر دلار 1300تومن و زیر 50دلار 1700تومن که این یک قیمت جهانیه و اگه خودت هم بخری از تو هم این مبلغ کسر میشه . بهتر از اینه که خودت ویزا کارت بگیری پول اضافه خرج کنی . با 3هزار تومن میتونی راحت و آسوده کارتو راه بندازی .
خرید فروش ایگولد و کارت اعتباری >> www. e p a y .ir . . . . . . . . . .
صرفا جهت اطلاع بود.
منهم همین را معرفی کرده بودم. ولی قیمت هاش کمتر از اونی هست که شما نوشتین .
اين سايت هم مناسب هست ولي هنوز من ازش خريد نكردم فعلا در موردش اطلاعات كسب كنم بعدش خريد كنم
PaymentIran.com :: ویزا کارت :: کارت اعتباری
Epay.ir تایید میشه کارشون!
paymentiran.com جناب آقای محمدی! اصلا به دردتون نمیخوره! eagle cashe freedom مستر کارت میدن! که هم هزینه شارژتون بالاست... هم کارمزد بالایی میگیرند هم اینکه باید شارژ رو از طریق بانک های حتما انگلستانی به صورت حواله انجام بدید و به صورت مستقیم کارتتون شارژ نمیشه!
حتما از جایی که میخرید تحقیق کنید و حواستون باشه! گول قیمت های پایین هم نخورید !!
باسلام اگه بحث پرداخت باشه ما هم میتونیم براتون پرداخت کنیم. با کمتر از هزینه هایی مثل
بدون کار مزد و غیره. درصورت نیاز هم میتونید با پ.خ در یا آی دی یاهو بنده در ارتباط باشید.50دلار هر دلار 1300تومن و زیر 50دلار 1700تومن
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)