-
February 1st, 2011, 13:16
عضو انجمن
پاسخ : مشکل abuse netscan در سرور hetzner

نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
40 تا سرور را ولش کن مهم نیست
برای کسانی که یک سرور دارن و از روی همون یکی سرور مجازی میدن را میگم
برای این که به مشکل برخورد نکنن این کار را انجام بدن
خوب دگه اون دیگه به ساحب سرور بستگی داره. که چطوری کنترل کنه.بستن پورت ها کاره سختی نیست که !
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
-
February 1st, 2011 13:16
# ADS
-
February 1st, 2011, 13:59
عضو جدید
ممنون از دوستان
اول اینکه اگه کسی میدونه چی کار باید کنم ممنون میشم توضیح بده نه اینکه اینجا رو جای بحثی کنید برای اینکه چرا خودت انجام نمیدی ! چرا میدی مشتری!! چون فکر کنم ما تو این تاپیک دنبال چیز دیگه ای هستیم!!
و دوم اینکه من این سرور رو سر جمع 5 روز نیست گرفتم آیا اگه سرور رو کنسل کنم پول setup رو برگشت میزنند یا خیر ؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره اینجا قرار بده.
با تشکر
-
-
February 1st, 2011, 15:25
عضو انجمن
آقا بيخيال شو hetzner رو
اين netscan رو ما بستيم، داديم كسي كه سفارش داد بست و.... بازم دور و بر 8تا ip ما بلوك شد و كلي دردسر!
منم براي خط شكن داشتم و بهت ميگم بيخيال شو از ما گفتن
با تشكر
-
تعداد تشکر ها از sharax به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 19:36
عضو جدید
با تشکر از دوستان مشکل Abuse انگار حل شده.
حالا دیتا سنتر یکی از آی پی رو بلاک کرده !!
کسی میدونه الآن باید چی کار کنیم ؟! :-؟؟
چی کار کنیم تا این آی پی رو free کنن؟
ویرایش توسط ehsan_r_77 : February 1st, 2011 در ساعت 19:38
-
-
February 2nd, 2011, 05:30
برای باز شدن ایپی مورد نظر خود باید یک فرم تعهد نامه است که باید پر کنید امضا کنید و اسکن کنید بفرستید دیتاسنتر با باز کنند !
لینوکس دادنش هم بد بختی است ، من امروز یک سرور دیگه هم از هتزنر به گیگا منتقل کردم ، لعنت بر هتزنر !
کلی از مشتری های خوبم را از دست دادم ! در واقع به نظر میرسه ارزان است اما از همه دیتاسنتر ها سرورهاش گرانتر است !
جالب ترش این است اگر بخواهید سرور را ابگرید کنید 80 تومان از نو میگیرند ! پورت یک گیگابیتش هم تا اونجایی که من شنیدم با 100 مگابیتش فرق زیادی نداره فقط فروقش در پهنای باندش است !
فعلا یک VMware دارم ازش که با بستن همه پورت ها و ... یک جوری باهاش کنار میام ! در کل هتزنر برای ما ایرانی ها پیشنهاد نمیشود !
من طی این چند ماه نزدیک به 20 ریپورت داشتم ، حتی هنگامی که پورت ها را به قول معرف از ریجستر و ... بستم باز هم می امد !
ما بیخیال شدیم اما ظاهرا برای VMware ها مسعود خان یک راه حل مناسب پیدا کردن که با دریافت 25 هزار تومان با ساخت روتری امن جلوی پورت اسکن را میگیره !
من که نگرفتم اما اگر کسی خواست باهاشون تماس بگیره !
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2011, 16:24
عضو جدید
سلام
مرسی از دوستان مشکل ما حل شد.
ممنون از همه دوستان به خصوص novin server و vps persia عزیز
ممنون دوستان عزیز
-
تعداد تشکر ها از ehsan_r_77 به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2011, 18:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NovinServer
برای باز شدن ایپی مورد نظر خود باید یک فرم تعهد نامه است که باید پر کنید امضا کنید و اسکن کنید بفرستید دیتاسنتر با باز کنند !
لینوکس دادنش هم بد بختی است ، من امروز یک سرور دیگه هم از هتزنر به گیگا منتقل کردم ، لعنت بر هتزنر !
کلی از مشتری های خوبم را از دست دادم ! در واقع به نظر میرسه ارزان است اما از همه دیتاسنتر ها سرورهاش گرانتر است !
جالب ترش این است اگر بخواهید سرور را ابگرید کنید 80 تومان از نو میگیرند ! پورت یک گیگابیتش هم تا اونجایی که من شنیدم با 100 مگابیتش فرق زیادی نداره فقط فروقش در پهنای باندش است !
فعلا یک VMware دارم ازش که با بستن همه پورت ها و ... یک جوری باهاش کنار میام ! در کل هتزنر برای ما ایرانی ها پیشنهاد نمیشود !
من طی این چند ماه نزدیک به 20 ریپورت داشتم ، حتی هنگامی که پورت ها را به قول معرف از ریجستر و ... بستم باز هم می امد !
ما بیخیال شدیم اما ظاهرا برای VMware ها مسعود خان یک راه حل مناسب پیدا کردن که با دریافت 25 هزار تومان با ساخت روتری امن جلوی پورت اسکن را میگیره !
من که نگرفتم اما اگر کسی خواست باهاشون تماس بگیره !
اصلا شبکه هتزنر با Esxi بدون روتر کار نمیکنه.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
-
February 3rd, 2011, 03:54

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
اصلا شبکه هتزنر با Esxi بدون روتر کار نمیکنه.
عرض کردم با دریافت 25 هزار تومان با ساخت روتری امن جلوی پورت اسکن
یعنی فایروال و .... چیزها نصب می کننداطلاعات بیشتر میخواهید به خودشان تماس بگیرید کامل براتون توضح میدهد !
-
-
February 3rd, 2011, 05:52
اطلاعات دوستان در این مورد تصدیق میشود!!!!
-
-
June 15th, 2011, 10:26

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
وقتی abuse میاد ما با مشتری تماس میگیریم و میگیم Vps مورد نظر رو خاموش کنند تا abuse رد میکینم.و فیلم آموزشی در اختیارشان برای بستن پورت ها قرار میدیم.
سلام
آقا میشه این فایل آموزشیت رو بزاری تا همه استفاده کنند
-