-
January 31st, 2011, 23:04
عضو دائم
پاسخ : نظرسنجی + یوزر Arte

نوشته اصلی توسط
amirHosein
متاسفانه فعالیت شما اشتباه بوده ! چرا ؟
چون باعث شده یک سری ضعف هاشون و ادعاهای تو خالیشون برای بقیه مشخص بشه
درسته این کار محسن باد خیلی هارو خوابوند که 24 ساعت توی این فروم ادعای مینج سروی میکنن و میگن لوت میدیم و .... محسن یه عده رو از نون خوردن انداختی!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011 23:04
# ADS
-
January 31st, 2011, 23:33

نوشته اصلی توسط
tukanet
1 - توی یاهو زیاد s2a میدی ... اصلا در شان یک مدیر نیست
2 - زیادی کش میدی همه چیز رو ... مثلا اگه آموزش می خوای بدی ، یه بار آموزش بده والسلام
3 - همه چیز رو زیادی شلوغ می کنی ... جوسازی نکن
1 - عادت کردم سعی میکنم ترکش کنم ...
2 - کش دادن باعث میشه سوالات جدید مطرح بشه و مشکلات تا 90 % برطرف بشه ...
3 - اطلاع رسانیه ....
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

نوشته اصلی توسط
HematYar
انشالله که همه این کمک ها در جهت پیشرفت بقیه باشه ، و کمتر به بحث شیرین پول پرداخته بشه

موفق باشی دوستم
ایشالا
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 23:58
عضو دائم
من نمیفهمم چرا بعضی ها ناراحت شدند از طرح حمله و امنیت؟ من خودم ازطرفدارای این کارش بودم و به زودی مزاحمش میشم برای تست یکی دو تا از سرورها چند نفری بریزیم سرش و تست کنیم..نمیدونم بدیش چیه که بعضی ها ناراحت شدند!! حتما باید سوسمارخورها بریزند رو سرورتون تا حالتون جا بیاد؟مرد عمل هستی همینجا ادعای هاستینگ پرسرعت میکنی نشون بده..دیگه ناراحتیت چیه؟ تویی که ریسلر داری و با یک باد سرور اصلی سایتت میخوابه الان ناراحت بشی بهتر از اینه که دهن مشتری رو سرویس کنی!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 00:49

نوشته اصلی توسط
delta
من نمیفهمم چرا بعضی ها ناراحت شدند از طرح حمله و امنیت؟ من خودم ازطرفدارای این کارش بودم و به زودی مزاحمش میشم برای تست یکی دو تا از سرورها چند نفری بریزیم سرش و تست کنیم..نمیدونم بدیش چیه که بعضی ها ناراحت شدند!! حتما باید سوسمارخورها بریزند رو سرورتون تا حالتون جا بیاد؟مرد عمل هستی همینجا ادعای هاستینگ پرسرعت میکنی نشون بده..دیگه ناراحتیت چیه؟ تویی که ریسلر داری و با یک باد سرور اصلی سایتت میخوابه الان ناراحت بشی بهتر از اینه که دهن مشتری رو سرویس کنی!

خود ما بهشون گفتیم اتک بدهن به سرور ما ، تو لیست اتک ها هم بود و داریم مشکلات و کمبود هامون رو برسی می کنیم
-
تعداد تشکر ها از amirHoseein به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 03:49
عضو انجمن
آره خوب بود مخصوصا در مورد اون دوتا اسکریپت بیشتر روس اسکریپت ها کار کن
فقط یه مقدار بد قول هستی شاید هم تاریخ سیستمت اشتباه هست هنوز 6 بهمن نشده

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 13:56

نوشته اصلی توسط
god
فقط یه مقدار بد قول هستی شاید هم تاریخ سیستمت اشتباه هست هنوز 6 بهمن نشده
سرم شلوغ بود .
حتما فیلم " جدال بین وب سرورها " را امروز فردا 100 % اوکی میکنم
-
-
February 1st, 2011, 15:31

نوشته اصلی توسط
delta

آیا حمله بدون اجازه کاره درستی است؟
چه بانک سامان چه پرشین تولز...!!!
به هرحال این کار غیر قانونی هست...
گرچه یعضی دوستان کوته فکرند...
ماده9ـ هر كس به طور غيرمجاز با اعمالي از قبيل واردكردن، انتقال دادن، پخش، حذف كردن، متوقف كردن، دستكاري يا تخريب دادهها يا امواج الكترومغناطيسي يا نوري، سامانههاي رايانهاي يا مخابراتي ديگري را از كار بيندازد يا كاركرد آنها را مختل كند، به حبس از شش ماه تا دو سال يا جزاي نقدي از ده ميليون (10.000.000) ريال تا چهل ميليون (40.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 16:39

نوشته اصلی توسط
HugeServer
آیا حمله بدون اجازه کاره درستی است؟
چه بانک سامان چه پرشین تولز...!!!
به هرحال این کار غیر قانونی هست...
گرچه یعضی دوستان کوته فکرند...
ماده9ـ هر كس به طور غيرمجاز با اعمالي از قبيل واردكردن، انتقال دادن، پخش، حذف كردن، متوقف كردن، دستكاري يا تخريب دادهها يا امواج الكترومغناطيسي يا نوري، سامانههاي رايانهاي يا مخابراتي ديگري را از كار بيندازد يا كاركرد آنها را مختل كند، به حبس از شش ماه تا دو سال يا جزاي نقدي از ده ميليون (10.000.000) ريال تا چهل ميليون (40.000.000) ريال يا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
موفق باشید.
کار این عزیز اشتباه بوده ولی فکر می کنم ناراحتی شما بیشتر از این بابت هست که سرور هاتون به راحتی دان شد
و اینکه سعی می کنید با نام بردن از شرکت های دیگه سعی در پوشاندن ضعف های خودتون کنید
-
تعداد تشکر ها از amirHoseein به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 16:55
در مورد DOS های جناب Arte یک نکته بگم.
خداوند خیر دهد ha.ckers.org رو انشاالله [-O<
یک اسکریپتی نوشته، ایرانی ها هم طبق معمول فقط "استفاده کننده" هستند، در این مورد هم، به همین "استفاده" کنندگی خودشون به بهترین نحو ادامه می دن.
اسکریپت slowloirs، اسکریپتی که خیلی صدا کرده، چون کد نویسی حرفه ای شده برای خمله به وب سرور مخصوصا آپاچی، اسکریپتی که شما به اسم D.pl دیدیدنش.
قصد بر توهین به جناب Arte نباشه،اما جناب Arte فقط یک استفاده کننده ساده از این اسکریپت هستند، 2 تا شل r57 رو شاهد بودیم، که سرور اونقدر تعطیل بود که کامندش باز بود، و اجرای دو اسکریپت Rename شده slowloris از طریق خود قسمت اجرای کامند r57، نتیجش می شد دان شدن سرور.
برای DOS ، حتی ایشون یک cb هم نگرفتند، پورت HTTP، دارای Time Out هست به طور واضح بعد از چندین ثانیه DOS ایشون قطع می شه، cb و port binding که جزو مبتدی ترین و اساسی ترین اجرای یک اسکریپت DOS هست رو ایشون انجام ندادند.
slowloris بی شک اسکریپت قدرتمندی هست، حتی شما دوست عزیز، باهاش می تونی سایت های پروتکت نشده رو دان کنی، به جرات می گم، وب سروری مثل آپاچی در صورتی که خوب کانفیگ شده باشه هم، مقابل این اسکریپت می خوابه،چون این اسکریپت برای این منظور طراحی شده، معمولا این اسکریپت به دلیل ایجاد تعداد کم کانکشن به سرور ، از دید فایروال ها هم مخفی می مونه، چاره در بعد نرم افزاری استفاده از IDS/IPS هست که کسی توی ایران با این چیزا حال نمی کنه و عموما سرور ها نصب ندارند.
ایشون یک استفاده کننده از یک اسکریپت Public هستند، و ایشون تست DOS در واقع برای شما انجام نمی دن، از این اسکریپت ها توی اینترنت پره، خودتون دانلود کنید، تست کنید، اما تست DOS چیز دیگه هست.
با این وجود، به هر حال بنده از تلاش جناب Arte تشکر می کنم، حداقل سعی می کنند کمکی به دوستان کرده باشند و از خیلی از دوستانی که اینجا جز پست اسپم دادن کار دیگه ای بلد نیستند، به نظر شخصی بنده، خیلی فعالیت مفید تری دارند.
ویرایش توسط 4n0nym0us : February 1st, 2011 در ساعت 17:07
-
تعداد تشکر ها از4n0nym0us به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2011, 17:09

نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
2 - یک اسکریپتی نوشته، ایرانی ها هم طبق معمول فقط "استفاده کننده" هستند، در این مورد هم، به همین "استفاده" کنندگی خودشون به بهترین نحو ادامه می دن.
3 -اسکریپت slowloirs، اسکریپتی که خیلی صدا کرده، چون کد نویسی حرفه ای شده برای خمله به وب سرور مخصوصا آپاچی، اسکریپتی که شما به اسم D.pl دیدیدنش.
4 -برای DOS ، حتی ایشون یک cb هم نگرفتند، پورت HTTP، دارای Time Out هست به طور واضح بعد از چندین ثانیه DOS ایشون قطع می شه، cb و port binding که جزو مبتدی ترین و اساسی ترین اجرای یک اسکریپت DOS هست رو ایشون انجام ندادند.
5- slowloirs بی شک اسکریپت قدرتمندی هست، حتی شما دوست عزیز، باهاش می تونی سایت های پروتکت نشده رو دان کنی،
به جرات می گم، وب سروری مثل آپاچی در صورتی که خوب کانفیگ شده باشه هم، مقابل این اسکریپت می خوابه،چون این اسکریپت برای این منظور طراحی شده، معمولا این اسکریپت به دلیل ایجاد تعداد کم کانکشن به سرور ، از دید فایروال ها هم مخفی می مونه، چاره در بعد نرم افزاری استفاده از IDS/IPS هست که کسی توی ایران با این چیزا حال نمی کنه و عموما سرور ها نصب ندارند.
ایشون یک استفاده کننده از یک اسکریپت Public هستند، و ایشون تست DOS در واقع برای شما انجام نمی دن، از این اسکریپت ها توی اینترنت پره، خودتون دانلود کنید، تست کنید، اما تست DOS چیز دیگه هست.
من خودم هم بارها توی تاپیک هام از همچین شخصیت هایی تشکر کردم که باعث شدند با استفاده از این اسکریپت بسیار قوی خیلی از سرورهای ایرانی تست بشن و هشدارها را جدی بگیرن .
قصد معرفی اسکریپت رو نداریم انجمن هکینگ نیست که بیایم ابزارامون رو رو کنیم.
نیازی به cb نیست مگه میخوایم نحوه ی کار کرد اسکریپت رو نمایش بدیم .
بله از دید فایروال خارجه .
نیازی به Dos و Ddos های پرقدرت نیست اگه بشه تا حدودی سرور در مقابل این اسکریپت استقامت کنه کافیه .
دقیقا اسکریپت پرقدرتی هست و public هست و دوستان میتونید ازش استفاده کنید .
ویرایش توسط Arte : February 1st, 2011 در ساعت 17:13
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید