والا من عرض کردممن تا به حال مشکلی نداشتم و طبق تجربه همیشه ای وب را گزینه اول برای پیشنهاد به مشتری در لیست قرار میدهیم.
خوب ببینید خیلی فاکتور ها هست که شاید شما رو دچار مشکل کرده.
در زمینه مدریت سرور های ویندوز واقعا ای وب قوی هست. پلسک جلسات هفتگی برای تمام اعضای شرکت ای وب میگذاره و ... .
یکی از معدود شرکت هایی هست که من دیدم میتونه فناوری کلاستر رو به خوبی پساده سازی کنه.
در هر صورت از این که با کار با این شرکت دچار مشکل شدید من متاسف هستم. انشاالله که در خرید های بعدی بتونن رضایت شما رو جلب کنند
باز کننده تاپیک/ عزیز من شما باید بود جه بدید.دقت کنید شما سرور ویندوز میخواهید با این مشخصات حد اقل باید ماهانه 600 700 هزار تومان هزینه کنید. فایوال سخت افزاری خودش قیمت سرور را 2 برابر میکند.
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
دیتاسنتر ای وب سرویس مدریت شده + فایروال سخت افزاری ارایه میکند.
اجازه بدید از نظر سخت افزاری سرور را انتخاب کنند. اگر مایل به کار با دیتاسنتر ای وب بودند میتونن انواع سرویس های فایروال و لول های مدریتی را انتخاب کنند.
من اگر افر دادم به موارد بالا احاطه داشتم که مدریت و فایروال از سرویس های دیتاسنتر هست.
از fdc یا ... من افر ندادم که اصلا خود سرور مشکل دارد. چه برسد به منیج و فایروال و ...

من تا به حال مشکلی نداشتم و طبق تجربه همیشه ای وب را گزینه اول برای پیشنهاد به مشتری در لیست قرار میدهیم.