نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
طی سالهای گذشته ما سالهاست که داريم تحريم ها رو دور ميزنيم ولی به چه قيمت ؟
به قيمت اينکه همه چيز رو از طريق واسطه ها و حداقل با يکی دو دست واسطه ميخريم.
2 روز قبل تو راديو ميگفت بندر دوبی سومين بندر بزرگ دنيا بعد از چين و سنگاپور هستش. همين راديو تجارت خودمون! اين جمله رو گفت واقعا من افسوس خوردم که چقدر نفهميم.
سالهاست همه مبادلات تجاری ما داره از شهری انجام ميشه که کلش رو جمع ميکردی اندازه يکی از روستاهای ما هم نبوده روز اول.
ولی الان اينقدر خورده که شده سومين بندر بزرگ دنيا.
به نظر شما تو اين منطقه بيشترين کالای صادراتی و وارداتی از مبدا و مقصد دوبی هستش ؟ يا برای کشور های ديگه ميره ؟

ما سالهاست داريم به واسطه ها حال ميديم، فقط و فقط
تحريم ها هيچی از ما کم نکرده. فقط هزينه هامون رو بيشتر کرده. حداقلش اينه که باعث شده يکی دو درصد از پولمون باعث ساخت دوبی بشه! که تجارت اونجا با پول ما بچرخه!

همين v p n ها که ما و شما استفاده ميکنيم باعث ميشه سودش بره تو جيب ديتا سنتر هایی که نميتونن سرورهاشون رو بفروشن. يا حداقل به خاطر نياز ما به v p n به ما سرويس های بيشتری بفروشن. پس پولش ميره تو جيب کی ؟ :دی از جيب ما مياد بيرون ميره تو جيب يک نفر غير ايرانی! حالا هر کس ميخواد باشه باشه.

مشکل اينه که قشنگ حرف ميزنيم.
ظاهرش قشنگه ولی باطنش آبرو ريزی هستش.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

همين چک های ادسنس ما مياد دوبی!
بانک 25 دلار کارمزد برميداره نقدش ميکنه. پول ميره تو جيب کی ؟ بانک اماراتی! چرا ؟ چون تحريم ها هيچ اثری به ما نداره. :دی
آقای امیری شما حساب ادسنس دارید؟
من ارادت خاصی به شرکت عصرنت دارم :دی