نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: در خواست هاست وارز با سرعت و اپ تایم و پشتیبانی خوب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SabaData آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    209
    تشکر شده در
    173 پست

پیش فرض پاسخ : در خواست هاست وارز با سرعت و اپ تایم و پشتیبانی خوب

نقل قول نوشته اصلی توسط moen7000 نمایش پست ها
    سلام اقای مشاور
    من مصطفی هستم .ادمین ست ست قدیم که دادمش به دکتر .اما الان سایتو دوباره گرفتم

اگه یادتون باشه قبلا روی سرور شما بودم و تا زمانی که روی هاست اشتراکی بود خوب بود ولی وقتی بردینش روی وی پی اس دیگه این سایت سایت نشد واسه ما
    البته الان دامین رو عوض کردم ولی از اون سری پیش من از شما دلخورم چون موقع انتقال 70 درصد فایلهای ضمیمه سایت پاک شد و تا الان هنوز نتونسم بیشتر شون رو جایگزین کنم
    یادتون که میاد؟

شرمنده که اینا رو اینجا میگم ولی بهتره از شما سرویس نگیرم چون میترسم مثل سری پیش بشه
    موفق باشید
    سلام
    جسارتا ایشون شخص دگری هستند که به شما جواب دادن!
    در مورد حرف های شما هم فکر کنم ایده جالبی نباشه که اینجا بگید و یا اینکه اگه می خوایید بگید بهتره که کامل بگید! چون حرف ناقص چیزی شبیه دروغ و تهمت زدن هست! (البته جسارت اینطوری عرض می کنم ها من خودم میدونم شما به هیچ وجه قصد بدی نداشتید)
    جسارتا بهتره بعضی چیز هارو بدونید تا سوء تفاهم از بین بره!
    1) شما به مدت چند ماه بدون هیچ مشکلی از ما سرویس داشتید ( البته یکبار هم برای تمام کاربرانتون ایمیل ارسال کرده بودید که نوعی اسپم تلقی می شد و با یکبار تذکر دیگه این کار رو انجام ندادین!)
    2) بعد از مدتی شخصی بنام دکتر .ب با ما تماس گرفت و گفت که من این سایت رو خریداری کردم و تقاضای نام کاربری و پسورد هاست اون شد! ( بدون اینکه شما به ما اطلاع بدید که سایت رو فروختید)
    3) مدتی بعد جناب دکتر ب عزیز گفتند که یک وی پی اس می خوام تا برای سایت یک رپیدلیچ عمومی بذارم که ما هم با دریافت هزینه براشون این سرویس رو راه اندازی کردیم (البته راه اندازی سرویس کمی زمان برد که این زمان رو برای ایشون اضافه کردیم)
    4) بعد از فاصله کوتاهی از راه اندازی سرویس رپیدلیچ ایشون گفتن که می خوان سایتشون رو ببرن روی وی پی اس تا سرعت بیشتری داشته باشه ما هم خیلی گفتیم که با اینکار سرعت تفاوت چندانی نمیکنه و اگه خودشون سرور مجازی داشته باشن ممکنه با مشکلاتی مواجه بشن که نتونن خودشون حل کنن. ولی ایشون اصرار داشتن که خواسته شون انجام بشه.
    5) بعد از اینکه سرویس مورد نظر به ایشون تحویل داده شد هیچ خبری ازشون نبود تا اینکه در زمان های نزدیک به انقضاء وی پی اس به ما گفتن که بک آپ میخوان ( در صورتیکه ایشون از سرویس های هاستینگ ما استفاده نمی کردند و ما هم تنها بک آپ نزدیک به 1 ماه پیش ایشون رو داشتیم که اون رو در اختیارشون قرار دادیم البته به خودشون هم گفتیم که بک آپ مال چه زمانی هست.)

با این اوصاف آیا به نظر شما و دوستان کوتاهی از جانب ما انجام گرفته!؟
    اگه نظر شما و دوستان این باشه که کوتاهی از جانب ما صورت گرفته ما خسارتش رو می پردازیم!
    ویرایش توسط SabaData : January 30th, 2011 در ساعت 17:22
    Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.

2. تعداد تشکر ها از SabaData به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)