نوشته اصلی توسط
Arvin
اول باید روشن سازی کنم که هدف من تخریب شخص یا اشخاصی نیست
اگر اطلاع داشته باشید شرکت های مسئولیت محدود با قوانین ساده تر و جمع و جور تر و حتی با کمترین تعداد یعنی 2 نفر قابل تشکیل هستند.
در اساسنامه هم دستشون بازتره
دولت هم به دنبال مالیات اونها نیست به شرطها و شروطه هاااا
منم نمیگم مالیات نگیرن بلکه میگم بگیرن ولی دیگه نزارن تو جیبشون و این که مالیات رو تو حیطه کاری خودشون بگیرن.شما مثلا اساسنامه این شرکت قبلی رو مطالعه کنین .به نظرتون ایشون می تونن در فضای سایبری به ارائه خدمات بپردازند.درحالی که اداره استاندارد مواردی رو برای شرکت های ارائه دهنده خدمات وب در نظر گرفته!
در مورد شرکت سهامی خاص یکم تجدید نظر فرمایید که قوانین پیچیده تره و اداره مالیات تمام این شرکت ها رو زیر نظر داره و به تخلفاتشون و به عملکردهای خارج موضوعات شرکت به شدت گیر میده بخصوص که شاکی خصوصی داشته باشن.
این شرایط با تشکیل شعبه ویژه جرائم رایانه ای شدت یافته.
مشکل اصلی بنده اینه که بعضی ها هستن به ظاهر معتبر . پول هم میگیرن . 100 تا ... دیگه هم می گیرن . سرورشونم قوی هست ولی مدیراشون از سطح فرهنگی خیلی پایین هستن.
مثلا سایت بزرگی رو به زور و تبلیغ میزبانی می کنن وسط کار یهو سایتو می بندن و یه مبلغ هنگفتی رو در خواست می کنن.
می ری دنبال شرکت شکایت کنی میبینی طرف با باباش شرکت زده و دفتر شرکت هم زیرزمین خونشونه!
الان با یکیشون مشکل داریم شده چندین برابر هزینه می کنیم تا بهشون ثابت کنیم که کارشون درست نبوده.
در مورد مالیت و ارزش افزوده هم مطمئن باشید که اکثر شرکت ها مجوز اخذ ندارن چون خودشون به دولت نمیدن و با یک شکایت ساده اول سایت طرف ***** میشه بعد مراتب اداری پیگیری میشه(حرف خودم نیست با استناد به مشاور حقوقی)