دوست من سلام ممنون از توجهتونطبق صحبت هایی که در این تاپیک شد :
مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه
قرار شده جناب داوری هزینه پکیج کامل را 400 هزار تومان کنند و یک نسخه بدون عیب با تمام ماژولهایی که کاربران نیاز دارند ارائه بدن
من الان نزدیک 1 سالی هست از سیستم آدونیس استفاده میکنم و راضی هستم اون تاپیک رو کامل خوندم درسته هر سیستمی نواقص عیوب و کمبودهایی داره اما با کوبیدن برنامه نویسش کاری درست نمیشه.میتونیم با کمک و اعلام درست کنیم و کمک کنیم به برنامه نویسش که بالاخره اون سیستم رو به سمتی ببره که کاربر می پسنده و نیاز داره.
در مورد هزینه ها به نظرم قدری معقول تر بهتر هست اما این مسئله رو باید توجه کنیم که برنامه نویس هم زحمت میکشه و باید نیازهای مادیش مرتفع بشه.
در مورد قیمت ماژول ها من پیشنهادی دارم و اون این هست که هزینه پایین تر باشه و در بین مشتریان تقسیم بشه به عنوان مثال آدونیس اگر 50 استفاده کننده داره و نوشتن یک ماژول 100 هزار تومان هزینه میبره در بین کاربران تقسیم و+ 10% به قیمت آن افزوده شود.این باعث می شود کاربر هم راضی شد و هم کارش راه بیوفته و تقابل بین برنامه نویس و کاربر هم صورت بگیرد.
البته از بحث خارج نشین و تمرکز را روی کمبودها و برنامه ریزی آقای داوری به جهت ارتقاء کمبود ها برای مشتریانشون قرار بدیم ممنون میشم.