سلام
من 5 گیگ هاست وارز میخوام با سرعت و اپ تایم و پشتیبانی خوب برای فروم ویبولتین
دوستانی که افر میدن لطفا هزینه انتقال بک اپ و هزینه های جانبی رو هم بفرمایند تا بررسی کنم
با تشکر
سلام
من 5 گیگ هاست وارز میخوام با سرعت و اپ تایم و پشتیبانی خوب برای فروم ویبولتین
دوستانی که افر میدن لطفا هزینه انتقال بک اپ و هزینه های جانبی رو هم بفرمایند تا بررسی کنم
با تشکر
هاست وارز :
پردیس هاستینگ ، هاست وارز هاست دانلود هاست هلند
منتظر افرهای دوستان هستم
با سلاممن 5 گیگ هاست وارز میخوام با سرعت و اپ تایم و پشتیبانی خوب برای فروم ویبولتین
میشه آدرس سایتتون را لطف کنید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام اقای مشاور
من مصطفی هستم .ادمین ست ست قدیم که دادمش به دکتر .اما الان سایتو دوباره گرفتم
اگه یادتون باشه قبلا روی سرور شما بودم و تا زمانی که روی هاست اشتراکی بود خوب بود ولی وقتی بردینش روی وی پی اس دیگه این سایت سایت نشد واسه ما
البته الان دامین رو عوض کردم ولی از اون سری پیش من از شما دلخورم چون موقع انتقال 70 درصد فایلهای ضمیمه سایت پاک شد و تا الان هنوز نتونسم بیشتر شون رو جایگزین کنم
یادتون که میاد؟
شرمنده که اینا رو اینجا میگم ولی بهتره از شما سرویس نگیرم چون میترسم مثل سری پیش بشه
موفق باشید
LS-4000 - فضای میزبانی : 4 گیگابایت | پهنای باند ماهانه : نامحدود | کنترل پانل : cPanel 11.x | تعداد سایت قابل میزبانی : نا محدود | دیگر امکانات : نامحدود
45 هزار تومان سالانه
اگر پلن مورد نظر شما بیشتر بود به بخش فروش تیکت بزنیدکد:http://billing.tehranweb.net/cart.php?gid=1
کد:http://billing.tehranweb.net/submitticket.php?step=2&deptid=2
5 GB Space
50 GB monthly Transfer
1 Free Domain
Unlimited pop3 Emails
Unlimited FTP Accounts
Unlimited Databases
Daily Backups
سالیانه 40 هزار تومان
همراه با 7 روز گارانتی برگشت پول
ویرایش توسط Red.Mer : January 30th, 2011 در ساعت 13:03
با سلامسلام اقای مشاور
من مصطفی هستم .ادمین ست ست قدیم که دادمش به دکتر .اما الان سایتو دوباره گرفتم
اگه یادتون باشه قبلا روی سرور شما بودم و تا زمانی که روی هاست اشتراکی بود خوب بود ولی وقتی بردینش روی وی پی اس دیگه این سایت سایت نشد واسه ما
البته الان دامین رو عوض کردم ولی از اون سری پیش من از شما دلخورم چون موقع انتقال 70 درصد فایلهای ضمیمه سایت پاک شد و تا الان هنوز نتونسم بیشتر شون رو جایگزین کنم
یادتون که میاد؟
شرمنده که اینا رو اینجا میگم ولی بهتره از شما سرویس نگیرم چون میترسم مثل سری پیش بشه
موفق باشید
شرمنده مطمعاً هستید خودم بودم ؟؟
من چنین سایتی تا امروز میزبانی نکردم ها
هوشیار هستم با کسی اشتباه نگرفتید ؟؟
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
مگه ادرس سایت شما شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir نیست ؟
اگه همینه من چند ماه پیش دقیقا نمیدونم کی بود ولی اوایل سال بود فکر کنم از همین سایت به مدت 3 ماه سرویس گرفتم که هزینش رو هم ماهیانه پرداخت میکردم
ادرس دامین قبلیم هم 3at-3at.com بود که الان تغییرش دادم چون همش رو فیل**ت**ر کردن[COLOR="Silver"]
ویرایش توسط moen7000 : January 30th, 2011 در ساعت 14:07
3 روز تست رایگان
انتقال رایگان در صورتی که هاست قبلی شما سی پنل باشد
سایت های بزرگ و برتر ایرانی مانند
1pars.com
kocholo.org
xtar.ir
persiantuts.com
faramob.ir
و ...
را میزبانی می کنیم
بررسی کنید، در صورت تمایل برای تعیین قیمت تماس حاصل نمایید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)