من یه چکیش کردم خیلی خوشحال شدم یه وقت دیدم .asp خورد تو چورتم ماله ویندوزه !!!
من یه چکیش کردم خیلی خوشحال شدم یه وقت دیدم .asp خورد تو چورتم ماله ویندوزه !!!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
جالب بود . ممنون
سلام
البته در ایران بیشتر همکاران علاقه خاصی به HostingController دارند که به نظر من اصلا جالب نیست .
با تشکر
سلام
من DotNetPanel را بررسی کردم . کسی از دوستان
DotNetPanel VPS Solution
را تا الان تست کرده است ؟ نظرتون در این ارتباط چی هست ؟
با تشکر
سلام
من هم قبلا که داشتم اصلا از آن خوشم نمی آمد ولی الان گویا در نسخه 7 یک مقدار وضعش بهتر شده.
با تشکر
کنترل پنل خوب واسه ویندوز چیه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
من از Helm راضی هستن و دارم روی dotnetpanel هم کار میکنم.
از Ensim و Hosting Controller اصلا دل خوشی ندارم.مذخرف،ضد کاربر پسند،بدون امکانات
System Administrator
مجانییند اینا دیگه؟؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)