سلام
منم 2تا بنر میخوام، ای دی یاهوتون رو برام بفرستید
با تشکر
نمونه بنر طراحی شده جدید
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
سایت طراحی بنر با آدرس زیر ایجاد شده...
طراحی حرفه ای بنر
www.bannerdesign.ir
بنر دیزاین
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
از این به بعد سفارشات را از طریق سایت پی گیری کنید.
....
خسته نباشی خوشم اومد این همه تیکه انداختن جلوت عینه نقل و نبات ماشاالله اعتماد به نفست بالاست
کار 3d هم می تونی انجام بدی؟ منظورم انمیشن فلش نیست مثلا مایا یا سی دی مکس ؟
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
دوست عزیز من متوجه نشده.
اینجا فرمودید هر بنر 1000 تومان ولی تو سایتتون قیمتها خیلی فرق می کنه. دلیلش چیه؟
بابا چی کارش دارین بنده خدا رو....
خوبه حالا کاری از دسته خودتون بر نمی یاد....
آقا دستت طلا...
ارزون بزن مشتری شیم....
ولی یکی از دوستان کارت شارژ رو مطرح کرد فکر میکنم بد نباشه.......
کی حوصله داره بره صف بانک واسه ....
درسته میشه اینترنتی هم پرداخت کرد ولی من هنوز نتونستم به سیستم های بانکی اعتماد کنم....
آقا اگه زحمتی نیس یه بنر رپیدلیچ هم واسه ما طراحی کن ... قربون دستت...
من کارت شارژ می دما... گفته باشم....><
من اعتماد به نفس این آقا/خانم رو تحسین می کنم
همون جور که بچه ها گفتن، فرقشون تو کیفیت بنر هستش.دوست عزیز من متوجه نشده.
اینجا فرمودید هر بنر 1000 تومان ولی تو سایتتون قیمتها خیلی فرق می کنه. دلیلش چیه؟
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
لطف داری.
به درگاه بانکها اعتماد نداری!؟
درسته امنیت پایین هستش ولی شما به نظر من یه شماره حساب/کارت رو بذار برای کارهای اینترنتی و سعی کن پول کمی توش داشته باشی و به عنوان حساب اصلیت نباشه. اگه هم مشکلی پیش بیاد که کم پیش میاد.... شما پول کمی رو به خطر انداختی.
نگران این مورد نباش.
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
شما لطف داری به ما.
ویرایش توسط h.s : January 31st, 2011 در ساعت 11:32
....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)