-
January 28th, 2011, 17:57
عضو دائم
پاسخ : برترین راه پیشگیری ddos
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011 17:57
# ADS
-
January 28th, 2011, 19:29
سرور با منابع بالا از مهم ترین راه ها هست
این حرف شما کاملا بی منطق هست.
منابع سرور مخصوصا رم خیلی در جلوگیری تاثیر داره
-
-
January 28th, 2011, 20:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
4n0nym0us
اولا این که شما مدرکت کجاست که این ها DDOS شدند؟
دوما این که، سایت WikiLeaks از طرف دولت آمریکا مورد حمله DDOS قرار گرفته، و هنوز سرپاست، خود یکی از مدیران Bahnhof اعلام کرد که در دیتاسنتر Pionen پروتکشن های ویژه ای برای DDOS قرار گرفته.
سوما، عزیزان شرکت های Juniper و Cisco و .... از من و شما بیشتر حالیشونه، که میان سخت افزار های DDOS Protection و Firewall می دن و این همه هم در سطح دنیا فروش دارند.
کد:
سرور با منابع بالا از مهم ترین راه ها هست
شما حرفات باهم تناقض داره، از یه طرف می گی سرور با منابع بالا راه حله، از یک طرف می گی مستر و ویزا دیداس شدند، خوب، مگه این دو تا کم منابع دارند؟
هرچند که این حرف شما کاملا بی منطق هست.
حملات DDOS قابل پیشگیری نیستند، جون شما شدت اون ها رو نمی دونی، اما تا حد قابل قبولی، قابل پیشگیری هستند، به این صورت که شما بتونی تا حد زیادی جولی این حملات رو بگیری.
برای مثال می بینیم که چین میاد برای این که گوگل دیگه حاضر نیست با سیاست هاش در کشورش پیش بره، میلیونی سرور زامبی می کنه و به سمت گوگل حمله می کنه و اون هنوز سر پاست.
من عادت دارم، نه تنها در این سایت، بلکه در جاهای دیگه ای هم که هستم، تا از جیزی مطمئن نیستم، و مدرک ندارم پست ندم
موفق باشی.
Notes on the Wikileaks case
لطف کنید مطالعه بفرمایید
ویرایش توسط omid68 : January 28th, 2011 در ساعت 20:41
-
-
January 28th, 2011, 20:57
حمله ای که به سایت های Visa و Master شد، DDOS بود، اما نه به اون معنی که شما فکر می کنید، این حمله، در واقع با تعداد کمی سرور انجام شد، موضوع آسیب پذیری در تنظیمات سرور و روتر های این مستر و ویزا بود، که اطلاعات بیشتری هم ازش در نیومد، فقط معلوم شد یک آسیب پذیری هست، و به معنی واقعی، زامبی کردن و حمله کردن تعداد زیادی سرور به سرور های مستر و ویزا نبود.
دوست عزیزی که گفتند به منابع سرور ربط داره، با DOS اشتباه گرفتند، چون اسکریپت های DDOS ، بسته به نوعشون، اگر پر کردن منابع سخت افزاری باشه، چه شما 512 مگ رم داشته باشی، چه 512 گیگ، خیلی راحت همش رو پر می کنن، تا ته.
دوستان من اصولا اهل بحث و بهتر بگم کل کل نیستم، همینحا هم می گم، حرف همه دوستان درست، من برای تفریح، میام اینجا، روزی یکی دو تا پست می دم، که شاید پست های بنده به درد شخصی بخوره، هر دوست دیگه ای هم نظر داره، نظرشون محترم.
-
-
January 28th, 2011, 20:57
عضو انجمن
DDos هیچ وقت 100% راه جلوگیری نداره ولی مسلما" سخت افزاری میشه مقابله کرد که خودتون نمیتونید نصب کنید باید از سرویس دهنده ای بگیرید که DDOS Protection داشته باشه
یک نمونه سخت افزار
Cisco Anomaly Guard Module
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2011, 17:58
تا دعوا نشوده جمیعاً یه صلوات بلند !!!!!
-
-
January 29th, 2011, 18:00
-
تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید
-
January 29th, 2011, 18:14
یعنی چقدر منابع کافیه؟
چقدر رم کافیه واسه جلوگیری؟
-