عجب پس ینجا فقط من نخودیم .خوبه والا .عجب![]()
عجب پس ینجا فقط من نخودیم .خوبه والا .عجب![]()
محض اطلاع دوستانی که سنگ قائم هاست رو به سینه میزنن!
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
سایت یکی از دوستان روی سرور ویندوزشون!
تا اونجا که من میدونم سرور ویندوزشون رو به امون خدا ول کردن!
دوباره سلام
نتونسنم چیزی نگم چون این تاپیک برای خراب کردن قائم هاست داره پیش میره .... !
در مورد آقا یا خانم پی سی تولز این دامنه این طور که نشون میده اصلا به جایی وصل نیست که اصلا بخواد سرور دان باشه
Failure("Domain lookup failure:www.seedbaz.ir Exception:Not_found")
چرا بخش ای پی خالیه؟
اگر به امون خداست چرا سایتش باز میشه ؟
به جای این دامنه آی پی رو کنترل کنید !!!
این یا نشون دهنده آماتور بودن شماست
یا این که میخواین خرابشون کنید.
شما هنوز جواب من رو ندادی اگر از مشتریان اشون هستین آدرس سایتتون و دوست فرظیتون رو بدین تا صحت حرفتون مشخص بشه !
ویرایش توسط iran98 : January 29th, 2011 در ساعت 09:10
با سلام
این بحث یک بار دیگه هم پیش اومد که بعد گفتن خود قائم هاست این رو نوشته که براش تبلیغ بشه و .... نمیدونم یادتونه یا نه
من چندین مدته که از قائم هاست سرور دانلود دارم www.learninweb.com خیلی هم راضی بودم و خیلی هم مناسب هست قیمتهاش کسی سوالی داشت خصوصی پیغام بده
برای این که یک سرور دانلود خوب پیدا کنم با چندین شرکت کار کردم ولی قائم هاست با توجه به قیمتش و کیفیتش فعلا از همه بهتر است البته من بخاطر یک سری مسائل الان سه تا سرور دانلود دارم که یکیش از قائم هاست هست
با تشکر
نیم الوان فروش
ویرایش توسط nimadb54 : January 29th, 2011 در ساعت 12:10
شما از کجا پینگ می گیری ؟
پس چرا برای ما و دوستان باز میشه ؟
باز هم تکرار می کنم شما آدرس سایتتو لطف کن مشخص بشه مشتری قائم هاست بودید یا دوستتون هست یا نه ! (لازم هست دوباره تکرار کنم ؟)
ویرایش توسط iran98 : January 29th, 2011 در ساعت 18:43
والا من نمیدونم چرا تو ایران تا یکی میاد پیشرفت کنه همه دور بر میدارن که طرف رو ضایع کنن.
من یک هاست اسپانسری دارم از قائم هاست محض اطلاع دوستان مطمئن باشید هر جایی هم برم از من پشتبانی میشه اما آخه مغز خر خوردم پشتیبانی و کیفیت به این خوبی رو ول کنم.
طرف اوده این پست رو زده رفته این یعنی چی؟
ظمنا بحث های انجمن داره خاله زنکی میشه دست بردارید.
فقط برای شما باز میشه حتما! هاست تراکر هم کشکه دیگه؟!!
اون تست از هاست ترکر رو دیدی؟! دامین توش هست دیگه!نشون دادی چقد حرفه ای هستی!
و با اون جوابت که چون قائم هاست سایتش بالا میاد پس همه ی سروراش هم آپن نشون دادی چقد حرفه ای هستی!
در کل من بحثی با شما ندارم. به عنوان مشتری نظرم رو گفتم!حالا شما هرچقدر میخوای سرتو بکن زیر برف و خودتو بی خبر نشون بده!
آخه شما که اینقدر ترسو هستی آدرس سایتتو نمیذاری مشخص بشه از مشتریان بودی یا نه که اینقدر حرف می زنی ؟!
تا حالا اسم دی ان اس شنیدی ؟
دی ان اس های سایت این مشتری مشکل داره وقتی بلد نیست دی ان اس تعریف کنه تقصیر کیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)