من که نگفتم هر چیزی میخواهید روی این سیستم اجرا میکنم.
چند نفر بودند صدا کرده بودند که داوری فلان و بیسانه و... گفتن اینجا بیان بگن که همه ببینند چیا میگند.
وگرنه روی سیستم های قبلی همه دمو را دیدند و بعد خرید کردند و قرار نیست چیزی را من درست کنم یا تغییر بدم.
تمامی این موارد که شما میگید اگر قرار باشه جایی اعمال بشه در سیستم آینده ی ما تغییر میکنه نه در سیستم الان.
دوست عزیز و گرامی شما اصلا امکانات سیستم را میدونید که از خودتون میگید پرداخت آنلاین ۴۰ تومن یا ..؟40 تومان اینها واقعاً یک نیاز عمومی هست وباید همه در نسخه شما گنجانده بشه نه اینکه برای هرکدام قیمت جداگانه کاربر بده یه هو بگید قیمت 500 هزار تومان دیگه چرا خودتونو اذیت میکنید
افرادی هستند که نیاز دارند سسیستمشون تغییر کنه و برای اون تغییرات ما هزینه میگیریم وگرنه اصلا سیستم همه چیزی که برای نیاز های عمومی باشه را داره.
===
شما چند تا تیکت در سیستم پشتیبانی ما زدید و جواب نگرفتید؟نه پشتيباني قوي داريد و نه سيستم خوب همينطور پيش بره همين كاربرانتون هم از دست ميرن ، از ما گفتن بود
خیلی حرف باحالی زدی.، اينها را گفتم كه مقداري به خودتون بيايد و اصفهاني بازي ها را كنار بزاريد و كمي از پول دل بكنيد
مرد حسابی برو ببین همین آقای امیری داره سیستم را میده ۴۰۰ تومن . منم بیام سیستم ۴۰۰ بدم و کامل کامل شما پول میدی؟شما همین ۱۲۰ تومن را هم زورت میاد بدی.اینجا معلوم میشه کیا اهل اصفهان هستند و کیا اصفهانی بازی در میارند.
شما سیستم مارو با همه ی ماژول هاش که حساب کنی میشه ۳۰۰-۳۵۰ !
وقتی هر قالب را ۱۰۰ تومن میگرند کاراشو بکنند من چجوری سیستم را با قالب بدم ۱۲۰ تومن؟؟؟؟حداقل تو بسته ها 4-5 تا قالب درست و حرفه اي قرار بديد كه دست كاربر براي انتخاب باز باشه ؟؟
فکر کنم اصلا از قیمت ها خبر ندارید.
به هیچ عنوان قیمت پایین نمیاد . من دیگه کیفیت را فدای قیمت نمیکنم.قيمت را پايين تر بياريد ، امكانات و بهينه سازي ها را در يك نسخه كامل به كاربر تقديم كنيد
مثل برادر امیری سیستم را میزنم ۴۰۰ و همه ی امکاناتی روش میدم و ۲-۳ تا قالب هم براش درست میکنم .اون موقع همه راضی میشند.
ساپورت تلفنی و sms ی و ایمیلی و... هم براش میزاریم که مشتری کیف کنه .