با سلامکه این مشکل هم با ماژولی که برای سیستم نوشتیم حلش کردیم ولی قیمت ماژول ۴۵ تومن هست.
آقاي داوري به نظر من اشتباه شما همينجاست
چون براي هر ماژولي كه آماده ميكنيد توقع داريد كاربران هزينه هاي سنگين پرداخت كنند
بهتر هست به جاي اينكه به فكر پول باشيد مقداري به فكر توسعه سيستم خودتون باشيد
نه پشتيباني قوي داريد و نه سيستم خوب همينطور پيش بره همين كاربرانتون هم از دست ميرن ، از ما گفتن بود
تنها همين مورد نيست آنقدر در اين سيستم دست مدير باز هست و ميتونه فيلد هاي اضافه تعريف كنه و ... كه فكرش را هم نميشه كردما هم این مورد را داریم.
بعد برنامه نويسان ما ميگن چرا از سيستم هاي پارسي استفاده نمي كنيد يا باگ داره يا قيمت ها نجومي هست يا برنامه نويسانش به فكر بهبود سيستم نيست و به فكر درآمد هستن
حق دارند همكاران از سيستم whmcs استفاده كنند ، حداقل از لحاظ امكانات و رفع نيازهاي كاربري كامل هست
خير ما نمي گيم شما مفدي سيستم را بديدفکر نمیکنید اگه مفدی سیستم را بدیم بهتر باشه؟
سیگما هر کاری میتونه بکنه ولی ما هزینه ی کاری که کردیم را میگیریم.
مثلا لینوکس مفدی هست پس ویندوز هم باید مفدی باشه؟استدلال اشتباهی هست
ما ميگيم قيمتهاتون را معقول تر كنيد
چرا بايد سيستم شما كامل نول بشه و همه نول شده را استفاده كنند ؟؟
چرا كاربران ترقيب به خريد نسخه اصلي نمي شوند ؟؟
قيمتي كه شما داديد براي سيستم بسيار زياد هست و به نظر من كه نسخه نول شده را مدتي استفاده كردم - خريد نسخه اصلي اشتباه محض هست
چون اين سيستم بيشتر از 50 تومان هم ارزش نداره چي برسه به 120 تومان
نه كدنويسي را از پايه خودتون انجام داديد و نه چيز خاصي تنها روي سيستم اصلي كه اگر اشتباه نكنم روسي بود شما كم كم تغييراتي داديد ، تا امروز كه شده آدونيس فعلي
تو اين تاپيك قصد تخريب شما را ندارم ، اينها را گفتم كه مقداري به خودتون بيايد و اصفهاني بازي ها را كنار بزاريد و كمي از پول دل بكنيد و به جاي فكر به پول مقداري به فكر كاربرانتون باشيد
سيستم را مدام به روز رساني كنيد و به فكر امكانات و ايده هاي نو باشيد كه در اختيار همه بزاريد نه اين كه من امروز بگم فلان چيز ميخوام - شما ميگي 40 تومان - فردا - فلان امكان را جناب داوري اضافه كنيد - شما ميگي 50 تومان - اين كه همش شد برنامه نويسي شخصي
سيستم را ميخريم 120 تومان بايد حدود 120 تومان هم هزينه به شما بده كاربر تا ماژول هاي درخواستيش را شما بهش بدي - بهتر نيست يك نسخه كامل و فول ارائه بديد با قيمت مناسب ؟؟
حداقل تو بسته ها 4-5 تا قالب درست و حرفه اي قرار بديد كه دست كاربر براي انتخاب باز باشه ؟؟
قبول كن سيستم نقص زياد داره - هر چند به عنوان يك برنامه نويس و كسي كه رو سيستم خودش زحمت كشيده قبول اين موارد براش سخت هست ولي بايد قبول كني
اگر بخواي يك نظرسنجي هم راه ميندازيم تا متوجه بشيد چند درصد كاربران راضي هستن و چقدر ناراضي
براي جمله آخر باز هم به صورت پيشنهاد ميگم :
قيمت را پايين تر بياريد ، امكانات و بهينه سازي ها را در يك نسخه كامل به كاربر تقديم كنيد
موفق باشيد
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
مشكل همين هست هركس بگه فلان قسمت سيستم مشكل داره جناب داوري ميگه هزينه كنيد تا درست كنمپس این چه مدل رفع اشکالی هست که هرکی هرچی میگه شما قبول نمیکنید و زود جبهه گیری میکنید در مقابلش
اونایی هم که اینطوری برخورد نمیکنید میگید پولش رو بده تا درست کنم
نميگه سيستم ما مشكل داره و رفع ميكنم و براي عموم قرار ميدم
پول اونقدري ارزش نداره