نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

نقل قول نوشته اصلی توسط khudeman نمایش پست ها
    به این ترتیب معلوم میشه که واقعا دوستان دستشان خالی بود و نتونستند چنین قانونی که ادعا میکنن میشود دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کرد را نشون بدهند (چه جهانی چه ایرانی). در نتیجه اینکار غیر قانونی بوده و تجاوز به حق صاحب دامنه .
    در آخر هم آقای امیری گفتند : " بهتره بره با جای ديگه کار کنه. چون ما نميتونيم بهش سرويس درست بديم." بله شما میتونید سرویس ندهید اما نمیتونید مالکیت او را خدشه دار کنید.
    این نیز که آقای امیری گفتند کارت شارژ میدهند و دامنه ها را ارجاع میدهند به بنده ، این هم کاری غیر قانونی و تجاوز به حق صاحبان دامنه است . ایشان حق واگذاری دامنه ها به دیگران را ندارند .
    بنده دیگر در این تاپیک شرکت نمیکنم . آنچه باید گفته میشد شد و حقایق آشکار شد. اما این نکته را حتما همه دوستان خوب میدانند که دامین با هاست و سایت بکلی متفاوته. دامین مالک و سند داره . صاحب داره . بدون توجه به سایتش قابل خرید و فروش است . کاربرد آن فقط برای سایت نیست . برای ایمیل هم هست . برای دی ان اس و name server هم هست .
    باز هم عرض میکنم که حقوق صاحبان دامنه را رعایت کنید و با اعتبار خدمات دهنده های ایرانی بیش از این بازی نکنید.
    همگی موفق باشید

میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بوو میده!!!
    شما که این همه قانون قانون میکنی تو همون اولش هم گفتم بهت یک بند فقط یک بند از قانون جهانی یا داخلی رو نشون بدید که کار آقای امیری اشتباه بود!!!
    شما به قولی ایشون رو متهم کردید و باید تمام مدارک رو کامل ارائه بگی. همش میگی قانون جهانی Icann یا هر جای دیگه اجازه نمیده و از این حرفها یک بند قانون رو بزار من شخصا دسته گل برای عذرخواهیی از شما میفرستم در خونتون!!!
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)