متاسفانه یکسری افراد نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن !
بنده با توجه به شرایط فعلی کاملاً حق را به آقای امیری میدم ( تاکید میکنم با شرایط فعلی که هست )
در تمام سرویس دهنده های میزبانی وب رسمی و اعتبار دار هم اگر چک کنید بندی هست مبنی بر اینکه سروی گیرنده باید مشخصات شخصی خودش را به صورت صحیح وارد کنه حتی اگر مشخصاتش تغییر کرد اصلاح کنه.
حالا چرا ؟
نه آقای امیری و مجموعه همکارانش و نه هیچ شرکت یا شخص دیگری در شرایط عادی نیاز به مشخصات صحیح هیچ سرویس گیرنده ای نداره ولی : ( به این ولی خیلی توجه کنید )
اینجا ایران هست و شرایط خودش را داره و سرویس دهنده ها هم باید طبق شرایط عمل کنند چه دوست داشته باشند چه نداشته باشند .
شما احتمالاً ما جرای حکم سعید شیرازی مدیر بلاگفا را شنیدید ؟ به خاطر اینکه یک شخصی داخل یک وبلاگ از یک مسئول افشاگری کرده بود سعید شیرازی را دستگیر کردند و گفتند یا مشخصات شخص را بده یا خودت مسئولی. حتی حکم زندان هم سعید شیرازی اعلام شد.
برای خود بنده همین اتفاق رخ داده.از دادسرا تماس گرفته شد که این دامنه توسط شما ثبت شده گفتم بله , گفتند اطلاعات ثبت کننده را اعلام کنید با فکس , گفتم داخل WHOIS دامنه هست ولی باشه فکس هم میکنم.فکس شد و دوستان محترم در دادسرا گفتند اطلاعات اشتباه هست.که قرار شد ما بریم تهران پیش قاضی دادگاه توضیح بدیم و ببینیم چی میشه که با کلی جریان و اعصاب خوردی مشکل حل شد.
ببینید وقتی میگم یکسری آدم نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن اینجاست !
وقتی شرایط و قوانین به این صورت هست سرویس دهنده ای که برای کار و تجارتش زحمت کشیده و می خواهد فعالیتش رو ادامه بده مجبور هست از قوانینی که توسط مراجع وضع شده پیروی کنه حالا چه به نظرش صحیح باشه این قوانین چه صحیح نباشه ملزم هست به انجام اینکار.
وقتی یک شخصی میاد دامنه برای *** سایت +18 سیاسی ثبت میکنه و شکایتی از این دامنه به مراجع قضایی میشه در مرحله اول سرویس دهنده مالک دامنه فرض میشه مثلا در WHOIS نوشته Registered By XYZ.COM و مسئولین با این سرویس دهنده تماس میگیرن و جویای قضیه میشن که سرویس دهنده هم میگه مربوط به مشتری هست اینجاست که باید مشخصات مشتری ارائه بشه توسط سرویس دهنده در غیر این صورت کاسه کوزه ها سر سرویس دهنده شکسته میشه و دیگه باقی موارد ...
این مواردی که گفتم توهم نیست اینا بارها برای خود من اتفاق افتاده و الان میگم ک سرویس گیرنده ها بدونن تمام سرویس دهنده ها با چنین شرایطی مواجه هستند.