-
January 28th, 2011, 11:23
عضو انجمن
پاسخ : عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

نوشته اصلی توسط
khudeman
این پاسخ های امیری متاسفانه مثل تاپیکهای دیگه که صحبت کردن، نوعی آسمون ریسمون بافتن و پیچوندن کارهای اشتباه خودشون بود:
شما هر طور راحتيد فکر کنيد :دی خدار رو شکر دوستان متوجه منظور ما هستند، مشتريانمون هم منظور ما رو درک کردند.
2- بخشی از مقرراتی که آوردند چیزهایی بود که خودشان به اسم قانون گذاشته اند توی سایتشان. در حالیکه فقط برای هاست میشود هر کسی شرایط و مقررات خودش را بگذارد و نه برای دامنه. در مورد دامنه های بین المللی فقط و فقط قوانین ایکان معتبر است .
بنده لينکی به شما دادم مربوط به سايت public domain registry که در حال حاضر بيش از 3 مليون مشتری داره و به عنوان يکی از registrar های زير نظر icann داره فعاليت ميکنه. اگر قانونش خلاف قوانين icann بوده پس خود icann اونها رو تحريم ميکرده و رجيستری شون رو باطل ميکرده.
برای اينکه بازم ارجاعتون بدم، لينک رو مجدد قرار ميدم: Public Domain Registry | Legal
4- در ایران هیچ ثبت کننده ای را بخاطر ثبت دامنه تحت پیگیرد قرار نداده اند. آن خاطره ای هم که نقل شد به مسائل هاست مربوط است و نه دامنه . لطفا مسائل مربوط به هاست را با دامنه قاطی نکنید
شما اصلا ميدونيد من چه شخصی رو ميگم که سريع بريديد و بافتيد؟ نخير ايشون فقط در کار ثبت دامين در دايرکتی فعاليت ميکردند و اصلا هاست نميفروختن.
مهمتر از اون اينکه اينجا ايران هستش و دستشون به هر کسی که برسه برميدارن ميبرن :دی فکر ميکنم شما از وضعيت موجود اصلا خبر نداريد :دی ما برای وبلاگ های موجود در سرويس وبلاگ هر چند روز جواب يکجا رو بايد بديم :دی وای با حال دامين که فروش بوده و پولی رد و بدل شده و مشتری ناشناس بوده!
5- طبق معمول چندین تاپیک دیگر، آقای امیری باز هم شروع به توضیح مفصلی در باره غلط بودن اطلاعات هویز کردند، برای صدمین بار خدمت ایشان عرض میکنم که منظور از این تاپیک اطلاعات هویز و مسائل مربوط به آن نیست. حالا باز بگویید اطلاعاتش فلان بود و فلان نبود. با اینکارها مخاطب را نپیچانید.
شما هر طور دوست داريد برداشت کنيد
ديگه ما نميتونيم کاملتر از اين توضيح بديم. دوستان دقت کنند دامين هایی توقيف شده که فعاليتشون غير قانون داخلی کشور بوده و هوييزشون اشتباه بوده. يعنی اگر دامينی هوييزش درست بوده ولی فعاليتش خلاف قوانين بوده توقيف نشده. برای ما تنها شناسایی مشتريهامون مهم بوده و هستش تا اگر خدای نکرده از جایی استعلامی گرفته شد ما بدونيم مشتريمون کی بوده و هست.
در خاتمه عرض میکنم که به نظر من شرکت عصر نت بخاطر ساسپند کردن و لاک کردن دامنه ها کاری غیر مجاز، مغایر با قوانین بین المللی، مغایر با قوانین کشور ایران، مغایر با عرف انسانی انجام داده است .
شما اگر فکر ميکنيد خلاف قوانين کشور بوده ميتونيد از ما شکايت کنيد و مطمئن باشيد پيگيری ميشه. دادسرای جرائم رايانه ای در خيابون شهيد بهشتی برای همين کار هستش 
برای icann هم يک ايميل بزنيد به icann يا به دايرکتی بگيد فلان فروشنده دامين ها رو ساسپند کرده
بعد ما ميدونيم چی بگيم. خوشبختانه کار ما از هر نظری که شما فکر ميکنيد قانونی بوده. ضمنا ما گفتيم هر دامينی صاحبش پيدا بشه بهشون پس ميديم دامين رو.
لطفا بیش از این با اعتبار و حیثیت همکاران خود و مشتریان خود بازی نکنید و از همه بخاطر این کار غیر قانونی ( که دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند کرده اید ) عذر خواهی کنید. شما و هیچ واسطه دیگری حق ندارید که دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش مسدود و قفل کنید و از دسترس صاحبش خارج کنید. اینکار منحصرا در حیطه اختیارات دادگاه و مقام قضایی است.
شما اگر فکر ميکنيد کار ما نادرست بوده ميل بزنيد به resellerclub بگيد اينا فلان دامين رو ساسپند کردند. بعد خودشون از ما توضيح ميخوان.
اينقدر هم گير نديد که ما به خاطر محتوا ساسپند کرديم. ما به خاطر هويز غلط دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم. اين جمله مفهومش مشخص هستش. حالا شما دوست داريد عوض کنيد جمله رو، از ما کمکی برنمياد.
با این حال میدانم و مطمئنم که باز هم ایشان در مورد اطلاعات غلط هویز یا مقررات هاستینگ فرمایش میفرمایند.
برای اطمينان بيشتر جمله بالا رو مجددا تکرار ميکنم: ما به خاطر هويز غلط دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011 11:23
# ADS
-
January 28th, 2011, 13:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khudeman
این پاسخ های امیری متاسفانه مثل تاپیکهای دیگه که صحبت کردن، نوعی آسمون ریسمون بافتن و پیچوندن کارهای اشتباه خودشون بود:
1- قوانینی که برای قانونی جلوه دادن کارشان آوردند همگی مربوط به خدمات isp و هاستینگ بود و هیچ ربطی به دامنه نداشت.
2- بخشی از مقرراتی که آوردند چیزهایی بود که خودشان به اسم قانون گذاشته اند توی سایتشان. در حالیکه فقط برای هاست میشود هر کسی شرایط و مقررات خودش را بگذارد و نه برای دامنه. در مورد دامنه های بین المللی فقط و فقط قوانین ایکان معتبر است .
3- قوانین داخلی کشور ایران در هیچ زمینه ای مغایر با قوانین ایکان برای دامنه های بین المللی نیست. لطفا بیخودی و برای در رفتن از اصل ماجرا قانون قانون نکنید.
4- در ایران هیچ ثبت کننده ای را بخاطر ثبت دامنه تحت پیگیرد قرار نداده اند. آن خاطره ای هم که نقل شد به مسائل هاست مربوط است و نه دامنه . لطفا مسائل مربوط به هاست را با دامنه قاطی نکنید
5- طبق معمول چندین تاپیک دیگر، آقای امیری باز هم شروع به توضیح مفصلی در باره غلط بودن اطلاعات هویز کردند، برای صدمین بار خدمت ایشان عرض میکنم که منظور از این تاپیک اطلاعات هویز و مسائل مربوط به آن نیست. حالا باز بگویید اطلاعاتش فلان بود و فلان نبود. با اینکارها مخاطب را نپیچانید.
در خاتمه عرض میکنم که به نظر من شرکت عصر نت بخاطر ساسپند کردن و لاک کردن دامنه ها کاری غیر مجاز، مغایر با قوانین بین المللی، مغایر با قوانین کشور ایران، مغایر با عرف انسانی انجام داده است . و بدیهی است که اگر این شیوه را دیگران هم یاد بگیرند ( که خوشبختانه تاکنون هیچ شرکتی چنین کاری خلافی انجام نداده) باید فاتحه ثبت دامنه در ایران خوانده شود و همانطور که خیلی از مشتریان هاست خود را از کشورهای دیگر تهیه می کنند ، بزودی بخاطر دامنه هم به سراغ کشورهای دیگر میروند.
لطفا بیش از این با اعتبار و حیثیت همکاران خود و مشتریان خود بازی نکنید و از همه بخاطر این کار غیر قانونی ( که دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند کرده اید ) عذر خواهی کنید. شما و هیچ واسطه دیگری حق ندارید که دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش مسدود و قفل کنید و از دسترس صاحبش خارج کنید. اینکار منحصرا در حیطه اختیارات دادگاه و مقام قضایی است.
با این حال میدانم و مطمئنم که باز هم ایشان در مورد اطلاعات غلط هویز یا مقررات هاستینگ فرمایش میفرمایند و
باز هم آسمون ریسمون می بافند.
دوست عزیز واقعا شما متوجه نمیشوید یا خودتان را زدید به کوچه علی چپ؟؟
کاری که ایشان کردند درست و قانونی بود(چه از نظر جهانی چه از نظر داخلی)
شما اگه خیلی داری حرص میخوری میتونی به تمام اینایی که گفتی ایمیل بفرستی(جرائم رایانه ایی, Icann , ریسلر کلاب و ... .) و بپرسید که کاری که ایشان انجام داده اند درست میباشد یا غلط؟؟؟
مطمئن باش تمام لاگهای کارهایی که آقای امیری انجام دادند ثبت شده است!
اگه کاری که انجام دادند یک درصد اشتباه باشد با ایشان برخورد میشود!
بازم به شما پیشنهاد میکنم اون خاطره پست شماره دوم رو بخونی! 
ولی با این تفاصیر اگه بازم هم متوجه نشدی 100% شما میخوایی به قول بچه ها عمل تخریب رو انجام بدی
ونمیدونم دلم برا مشتری میسوزه و اینا کشک میباشد! 
موفق باشید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
وقتم بیشتر ارزش داره که برای شما مصرفش کنم ولی من همین اول قوانین پابلیک دومین رو خوندم این رو نوشته بود
(1)
کد:
The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order. Registrant agrees that provision of inaccurate or unreliable information, and/or Registrant's failure to promptly update information, or non-receipt of a response for over five (5) calendar days to inquiries sent to the email address of the Registrant or any other contact listed for the Order in the OrderBox database concerning the accuracy of contact information associated with the Order shall be constituted as a breach of this Agreement and a basis for freezing, suspending, or deleting that Order.
این در مورد هویز و این قانون داخلی در مورد محتوای سایت
کد:
تبصره ـ ارائهدهندگان خدمات ميزباني موظفند به محض آگاهي از وجود محتواي مجرمانه مراتب را به كارگروه (كميته) تعيين مصاديق اطلاع دهند.
امیدوارم دیگه شما آسمون و ریسمون بهم نبافین!!
برای اطلاعتون هم بگم قوانین بین المللی قوانین General میباشد و هرکشور میتواند قوانین خاص خود را نیز داشته باشد
موفق باشید
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 13:30
عضو انجمن
کاری که ایشان کردند درست و قانونی بود(چه از نظر جهانی چه از نظر داخلی)
لطفا اون قانون جهانی یا داخلی که به ایشون (به عنوان واسطه ثبت دامنه) اجازه میده دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کنه را اینجا بگذارین. اگر گذاشتید ، من ازتون عذرخواهی میکنم . اگر نگذاشتید یا دوباره بحث خارج از موضوع اطلاعات هویز را پیش کشیدید ، همه خواهند دانست که ریگی به کفش شماست .
آن نقل قول اول که آوردین ، باز هم مربوط به اطلاعات غلط هویز است . ربطی به این بحث نداره. نقل قول دوم هم در مورد معرفی به کارگروه است. آنهم ربطی به این بحث نداره.
لطفا قانون بین المللی ایکان یا قوانین رسمی ایران را نشان بدهید که ایشان حق ساسپند کردن و لاک کردن دامنه بخاطر محتوای سایت را داره. از این واضحتر نمیشه بیان کرد
-
-
January 28th, 2011, 13:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khudeman
لطفا اون قانون جهانی یا داخلی که به ایشون (به عنوان واسطه ثبت دامنه) اجازه میده دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کنه را اینجا بگذارین. اگر گذاشتید ، من ازتون عذرخواهی میکنم . اگر نگذاشتید یا دوباره بحث خارج از موضوع اطلاعات هویز را پیش کشیدید ، همه خواهند دانست که ریگی به کفش شماست .
من فکر ميکنم شما حرف من رو نخونده جواب داديد: ما به خاطر هويز غلط، دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم.
يک ، کم داشت جمله. گذاشتم که انشالا سوء تفاهمی باقی نمونده باشه.
بالا هم تاکيد کردم اگر دامينی زير دست ما بوده و هوييزش درست بوده ولی موضوع فعاليتش با قوانين کشور مغايرت داشته، ما کاريش نداريم. پس هر کسی که بخواد واقع بينانه نگاه کنه ميبينه ما در مورد محتوا مشکلی نداشتيم بلکه برای ما مهم هويز اون دامين ها بوده.
واقع بين باشيد بهتر هستش.
دامينی که هوييزش اشتباه باشه و فعاليتش قانونی باشه ضرری به حال ما نميرسونه و اگر هم قراره ضرر برسه از رده های بالاتر به مالک دامين ميرسه.
اما دامينی که هوييزش غلط باشه و فعاليتش هم غير قانونی باشه سريع پای ما رو گير ميندازه.
فکر ميکنم همه چيز واضح باشه. باز اگر سوال جديد داريد من در خدمتتون هستم.
اگر هدف اين باشه که هی جمله بالا رو تکرار کنيد و هی من جواب بدم ديگه دليلی برای ادامه بحث باقی نميمونه.
دوستانی که با ما کار ميکردند يا ميکنن متوجه منظور ما شدند و خودشون تصميم گيری در مورد کار کردن يا کار نکردن با ما رو خواهند داشت.
ما هم صادقانه بهشون گفتيم اگر ميخواين v p n بفروشيد به ما اطلاعات صحيح بديد تا اگر از جایی استعلام گرفته شد ما همون اطلاعات رو بديم به مرجع مربوطه. اگر هم استعلام گرفته نشد که چه بهتر.
اگر هم ميخواين v p n بفروشيد و نميخوايد اطلاعات بديد، بريد با جای ديگه کار کنيد. چون ما شرمنده شما هستيم.
اصل و آخر حرف هم همين هستش. ما بايد اطلاعات مشتريمون رو که داره فعاليت غير قانونی ميکنه داشته باشيم. تا در روز مبادا پای ما اين وسط گير نباشه. چون ما نه سر پياز هستيم نه ته پياز.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
-
-
January 28th, 2011, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
khudeman
آن نقل قول اول که آوردین ، باز هم مربوط به اطلاعات غلط هویز است . ربطی به این بحث نداره. نقل قول دوم هم در مورد معرفی به کارگروه است. آنهم ربطی به این بحث نداره.
لطفا قانون بین المللی ایکان یا قوانین رسمی ایران را نشان بدهید که ایشان حق ساسپند کردن و لاک کردن دامنه بخاطر محتوای سایت را داره. از این واضحتر نمیشه بیان کرد
من به خودم واجب نمیدونم کسی که نمیخواهد بفهمه رو به زور بهش چیزی بفهمونم.
فل واقعه تمام مستندات رو اینجا گذاشتم.
شما که میگی کار ایشون غیرقانونی بوده برید قانون(داخلی نمی خواد ) جهای رو بیارید که بگه کار ایشون غیرقانونی بود!
من خارج از بحث بحث نکردم. از هردو قانون گذاشتم. یکی داخلی یکی بین المللی. شما نمیخوایی قبول کنی مشکل با خودت هست.
در ضمن ما ریگ به کفش نداریم. سنگ دو تنی داریم اونم به دمپایی لاانگشتی!! 
در آخر آقای امیری بیاد یه همچین شخصی رو به کارگروه معرفی کنه طبق گفته شما. برن محتوای سایت رو چک کنند و هویز رو چک کنن ببین غلط هست میان یقه کی رو میگیرن؟؟ میگن (خیلی ببخشید) شما مگه گلابی بودید یکی اومده دامین با این محتوا و این هویز غلط ثبت کردند؟؟!!
بازم هم میگم
شما اگه خیلی داری حرص میخوری میتونی به تمام اینایی که گفتی ایمیل بفرستی(جرائم رایانه ایی, Icann , ریسلر کلاب و ... .) و بپرسید که کاری که ایشان انجام داده اند درست میباشد یا غلط؟؟؟
آدم کور هم این تایپیک رو بخونه متوجه لپ مطلب خواهد شد!! چه برسه آدم عاقل و بالق و بینا!!!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 13:52
به نظرم نه مشکل از اقای khuman هست نه اقای امیری
مشکل از این قانون هست که بین دو تا کاربر عزیز فروم اصطکاک بوجود اورده . به نظرم این بیشتر سوتفاهم بوده که ناشی از برداشت غلط مشتری بوده تقصیر اقای امیری نیست.
به نظرم بهتره منطقی باشیم و واقعیت رو ببینیم .....برای بار هزارم : اینجا ایرانه نه امریکا
هرچیزی سر جای خودش نیست !
باید مسبب این مسئله رو پیدا کرد که نه اقای امیری هست نه khudeman.
مشکل اون کسی هست که هنوز نمیفهمه فرق دامین و نماینده و کارگذار چیه و قانون تصویب میکنه و این مشکلا ترو بوبجود میاره وگرنه اقای امیری عزیز ادرس و تلفن کاربر رو میداد کف دست دولت و ولاسلام این مشکلات هم بوجود نمیومد ولی با این حساب بهتره که عقل رو به کار بندازیم جناب khudeman عزیزز. اقای امیری راهی نداره. اون کسیکه میخواد یک کار رو شروع کنه باید خوب جوانب رو بررسی کنه
و اینو بدونین بار کج به منزل نمیرسه جناب khudeman عزیز حالا هرچی هم ما بگیم و تکرار کنیم چه فایده : نرود میخ اهنین در سنگ.
متاسفانه شما قبول نمیکنید که این یک اشتباه از سمت قانونگذار بوده. اقای امیری اگر ساسپند نمیکردند شرکت خودشون ساسپند میشد. که فکر نمیکنم هیچ کسی برای ده هزار تومن دامین ناقابل سرمایه و ابروی شرکتش رو برای منفعت مشتریها به خطر بندازه ( البته اگر اسمش مشتری باشه چون ظاهرا اسم و ادرسی نداشته که اقای ایمری باهاش تماس بگیره ببخشید تا حالا نگفتم ولی دقیقا مثل کلاهبردارها یک سواری از ایران هوایز گرفتند حالا هم طلبکارند..)
امیدوارم شما دلیل موجهی داشته باشید که نشون بده اقای امیری مقصر هست . ولی خواهشا اسم قوانین جهانی رو نیارید چون در اینجا اعتباری نداره حالا هرچی هم میخواد گفته باشه.
قوانین داخلی به قوانین جهانی در ایران ارجیحت دارند .
موفق باشی دوست من.
-
تعداد تشکر ها از maroofi به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 13:55
عضو انجمن
شما ميخوای آخرش بگی کسی نبايد دامين از ما ثبت کنه 
من همين اول گفتم: کسی که ميخواد فعاليت غير قانونی (قانون داخلی کشور) بکنه و نميخواد اطلاعات درست از خودش به ما بده بهتره بره با جای ديگه کار کنه. چون ما نميتونيم بهش سرويس درست بديم.
همين الان اگر شما حاضريد دامين های v p n و موسيقی رو بدون داشتن اطلاعات مشتری ثبت کنيد من همه رو ارجاع ميدم به شما :دی
کارت شارژ ميدم بهتون شما به جاش برام دامين ثبت کن :دی همه اطلاعات whois رو هم بزاريد x و privacy protect رو هم فعال کنيد. قبوله ؟
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
-
تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 14:14
عضو انجمن
به این ترتیب معلوم میشه که واقعا دوستان دستشان خالی بود و نتونستند چنین قانونی که ادعا میکنن میشود دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کرد را نشون بدهند (چه جهانی چه ایرانی). در نتیجه اینکار غیر قانونی بوده و تجاوز به حق صاحب دامنه .
در آخر هم آقای امیری گفتند : " بهتره بره با جای ديگه کار کنه. چون ما نميتونيم بهش سرويس درست بديم." بله شما میتونید سرویس ندهید اما نمیتونید مالکیت او را خدشه دار کنید.
این نیز که آقای امیری گفتند کارت شارژ میدهند و دامنه ها را ارجاع میدهند به بنده ، این هم کاری غیر قانونی و تجاوز به حق صاحبان دامنه است . ایشان حق واگذاری دامنه ها به دیگران را ندارند .
بنده دیگر در این تاپیک شرکت نمیکنم . آنچه باید گفته میشد شد و حقایق آشکار شد. اما این نکته را حتما همه دوستان خوب میدانند که دامین با هاست و سایت بکلی متفاوته. دامین مالک و سند داره . صاحب داره . بدون توجه به سایتش قابل خرید و فروش است . کاربرد آن فقط برای سایت نیست . برای ایمیل هم هست . برای دی ان اس و name server هم هست .
باز هم عرض میکنم که حقوق صاحبان دامنه را رعایت کنید و با اعتبار خدمات دهنده های ایرانی بیش از این بازی نکنید.
همگی موفق باشید
-
-
January 28th, 2011, 14:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
khudeman
پسر خوب خیلی قانون قانونی میکنی..رک بگم.. میشه بگی کدوم قانون؟ مگر هاستینگ صنفی چیزی داره؟یکی از بچه های بالا میگه فلان کار رو کن باید بگی حتما!! انجام ندی زندگیتو هم ازت میگیرند! تاحالا شده به خاطر داشتن آی پی خصوصی سایتت رو فیل کنند و برات بخوان پرونده قضایی تشکیل بدند؟ بنده با اینجور چیزا به قدر کافی برخورد کردم!! تو حالا گیر این هستی که سرشون کلاه هم بزاری!!
شما هر جا زندگی میکنی یک کلام... اینجا ایران است.خلاص!
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
ایراد شما اینه قانونی بین المللی رو با مال ایران یکی میکنی! هر وقت همون کشورهای عزیز بین المللی ما رو از تحریم در آوردند میتونی بهشون شکایت کنی!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
January 28th, 2011, 14:39
عضو انجمن
متاسفانه یکسری افراد نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن !
بنده با توجه به شرایط فعلی کاملاً حق را به آقای امیری میدم ( تاکید میکنم با شرایط فعلی که هست )
در تمام سرویس دهنده های میزبانی وب رسمی و اعتبار دار هم اگر چک کنید بندی هست مبنی بر اینکه سروی گیرنده باید مشخصات شخصی خودش را به صورت صحیح وارد کنه حتی اگر مشخصاتش تغییر کرد اصلاح کنه.
حالا چرا ؟
نه آقای امیری و مجموعه همکارانش و نه هیچ شرکت یا شخص دیگری در شرایط عادی نیاز به مشخصات صحیح هیچ سرویس گیرنده ای نداره ولی : ( به این ولی خیلی توجه کنید )
اینجا ایران هست و شرایط خودش را داره و سرویس دهنده ها هم باید طبق شرایط عمل کنند چه دوست داشته باشند چه نداشته باشند .
شما احتمالاً ما جرای حکم سعید شیرازی مدیر بلاگفا را شنیدید ؟ به خاطر اینکه یک شخصی داخل یک وبلاگ از یک مسئول افشاگری کرده بود سعید شیرازی را دستگیر کردند و گفتند یا مشخصات شخص را بده یا خودت مسئولی. حتی حکم زندان هم سعید شیرازی اعلام شد.
برای خود بنده همین اتفاق رخ داده.از دادسرا تماس گرفته شد که این دامنه توسط شما ثبت شده گفتم بله , گفتند اطلاعات ثبت کننده را اعلام کنید با فکس , گفتم داخل WHOIS دامنه هست ولی باشه فکس هم میکنم.فکس شد و دوستان محترم در دادسرا گفتند اطلاعات اشتباه هست.که قرار شد ما بریم تهران پیش قاضی دادگاه توضیح بدیم و ببینیم چی میشه که با کلی جریان و اعصاب خوردی مشکل حل شد.
ببینید وقتی میگم یکسری آدم نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن اینجاست !
وقتی شرایط و قوانین به این صورت هست سرویس دهنده ای که برای کار و تجارتش زحمت کشیده و می خواهد فعالیتش رو ادامه بده مجبور هست از قوانینی که توسط مراجع وضع شده پیروی کنه حالا چه به نظرش صحیح باشه این قوانین چه صحیح نباشه ملزم هست به انجام اینکار.
وقتی یک شخصی میاد دامنه برای *** سایت +18 سیاسی ثبت میکنه و شکایتی از این دامنه به مراجع قضایی میشه در مرحله اول سرویس دهنده مالک دامنه فرض میشه مثلا در WHOIS نوشته Registered By XYZ.COM و مسئولین با این سرویس دهنده تماس میگیرن و جویای قضیه میشن که سرویس دهنده هم میگه مربوط به مشتری هست اینجاست که باید مشخصات مشتری ارائه بشه توسط سرویس دهنده در غیر این صورت کاسه کوزه ها سر سرویس دهنده شکسته میشه و دیگه باقی موارد ...
این مواردی که گفتم توهم نیست اینا بارها برای خود من اتفاق افتاده و الان میگم ک سرویس گیرنده ها بدونن تمام سرویس دهنده ها با چنین شرایطی مواجه هستند.
-
تعداد تشکر ها از Desperados به دلیل پست مفید