نقل قول نوشته اصلی توسط khudeman نمایش پست ها
لطفا اون قانون جهانی یا داخلی که به ایشون (به عنوان واسطه ثبت دامنه) اجازه میده دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کنه را اینجا بگذارین. اگر گذاشتید ، من ازتون عذرخواهی میکنم . اگر نگذاشتید یا دوباره بحث خارج از موضوع اطلاعات هویز را پیش کشیدید ، همه خواهند دانست که ریگی به کفش شماست .
من فکر ميکنم شما حرف من رو نخونده جواب داديد: ما به خاطر هويز غلط، دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم.
يک ، کم داشت جمله. گذاشتم که انشالا سوء تفاهمی باقی نمونده باشه.
بالا هم تاکيد کردم اگر دامينی زير دست ما بوده و هوييزش درست بوده ولی موضوع فعاليتش با قوانين کشور مغايرت داشته، ما کاريش نداريم. پس هر کسی که بخواد واقع بينانه نگاه کنه ميبينه ما در مورد محتوا مشکلی نداشتيم بلکه برای ما مهم هويز اون دامين ها بوده.
واقع بين باشيد بهتر هستش.
دامينی که هوييزش اشتباه باشه و فعاليتش قانونی باشه ضرری به حال ما نميرسونه و اگر هم قراره ضرر برسه از رده های بالاتر به مالک دامين ميرسه.
اما دامينی که هوييزش غلط باشه و فعاليتش هم غير قانونی باشه سريع پای ما رو گير ميندازه.

فکر ميکنم همه چيز واضح باشه. باز اگر سوال جديد داريد من در خدمتتون هستم.
اگر هدف اين باشه که هی جمله بالا رو تکرار کنيد و هی من جواب بدم ديگه دليلی برای ادامه بحث باقی نميمونه.

دوستانی که با ما کار ميکردند يا ميکنن متوجه منظور ما شدند و خودشون تصميم گيری در مورد کار کردن يا کار نکردن با ما رو خواهند داشت.
ما هم صادقانه بهشون گفتيم اگر ميخواين v p n بفروشيد به ما اطلاعات صحيح بديد تا اگر از جایی استعلام گرفته شد ما همون اطلاعات رو بديم به مرجع مربوطه. اگر هم استعلام گرفته نشد که چه بهتر.
اگر هم ميخواين v p n بفروشيد و نميخوايد اطلاعات بديد، بريد با جای ديگه کار کنيد. چون ما شرمنده شما هستيم.

اصل و آخر حرف هم همين هستش. ما بايد اطلاعات مشتريمون رو که داره فعاليت غير قانونی ميکنه داشته باشيم. تا در روز مبادا پای ما اين وسط گير نباشه. چون ما نه سر پياز هستيم نه ته پياز.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری