-
January 28th, 2011, 09:21
شارژ اکانت reseller clube
دوستان سلام . خسته نباشید .
2 تا سوال در مورد ریسلر کلاب داشتم . دوستانی با این کمپانی کار میکنند بی زحمت جواب بدند .
1. هنگامی که میخوایم پنل شارژ کنیم و به در گاه pay pal وصل میشیم مثلا وقتی 299 $ پرداخت میکنیم حدود 9$ کم میکنه ایا برای شما هم این گونه است ؟ راهی نداره این مقدار کمتر بشه ؟ و در نهایت این کسری بابت کارمزد paypal حساب میشه ؟ مسیر دیگه ایی هست که بشه این هزینه را کاهش داد ؟ این کسری به مبلغ واریزی هم مربوط میشود یا ثابت است ؟
2.من الان روی اسلب 2 هستم . ایا من تا وقتی روی اسلب 2 هستم که اکانت حسابم به 499$ برسه یا به صفر و به تعبیر دیگر ایا قیمت دامنه برای ثبت هنگامیکه که دریک اسلب هستیم به همان قیمت حساب میشود یا تا هنگامیکه اکانت من به صفر برسد میتوانم با همان قیمت خرید انجام دهم ؟
از لطفتون سپاسگزارم
-
-
January 28th, 2011 09:21
# ADS
-
February 13th, 2011, 16:26
عضو انجمن
پاسخ : شارژ اکانت reseller clube
فکر نکنم همچین کاری بشه کرد.
-
-
February 13th, 2011, 17:59
چرا امکانش هست باید از صرافی مستقیم پول به حسابشون واریز کنید .
-
-
February 13th, 2011, 18:08
پرداخت اول یادت باشه ، وریفای داره ! اشتباه نکنی !
یعنی باید کپی کارتی که واریز کردی رو داشته باشی
-
-
February 13th, 2011, 18:13
اره کپی پاس یا گواهینامه را باید بفرستی البته من یک بار پرداخت کردم خودشون برگردونند حواست باشه فکر نکنی اگه پولت برگشت نگران شی !
-
-
February 13th, 2011, 20:10
عضو دائم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
February 13th, 2011, 20:18
ولی راه دیگه ام داره اگه از پی پال پرداخت نشه میشه یک کاریش کرد .
-
-
February 14th, 2011, 13:23
عضو انجمن
1 رو نمی دونم
2 بله وقتی اسلب 2 رو انتخاب کنی تا موقعی که به صفر برسه می تونی با همون قیمت خرید کنی.
-
-
February 14th, 2011, 14:01
2 - اسلب بندی بر اساس میزان شارژ شما صورت می گیره، میزان شارژی که از زمان ثبت نام در ریسلر کلاب تا الان انجام داده اید. (نه بر اساس موجودی فعلی شما)
-
-
February 27th, 2011, 00:02
1- وقتی از paypal پرداخت می کنید مقداری رو به عنوان transaction fee کسر می کنه. یکی از راه ها که هزینه ها بیاد پایین استفاده از webmoney هست.(wmtransfer.com)
2- اسلب نسبت به میزان خرید شما (میزانی که تاکنون شارژ کردین) محاسبه میشه نه اعتبار (balance) اکانت شما
-